Прекратяване на абонамента за имейли Thumbtack - Ръководство стъпка по стъпка

Дял:

Получавате ли твърде много имейли от Thumbtack? Искате ли да се отпишете от имейлите на Thumbtack? Ако е така, вие сте попаднали на правилното място. В тази статия ще предоставим ръководство стъпка по стъпка, за да ви помогнем бързо и лесно да се отпишете от имейли на Thumbtack.

Съдържание

 • Въведение
 • Стъпка 1: Влезте във вашия Thumbtack акаунт
 • Стъпка 2: Достъп до настройките на вашия акаунт
 • Стъпка 3: Отпишете се от имейлите на Thumbtack
 • Стъпка 4: Потвърдете отписването си
 • Заключение
 • Често задавани въпроси

Въведение

Thumbtack е популярен онлайн пазар, който свързва клиенти с местни професионалисти. Това е чудесен начин да намерите услугите, от които се нуждаете, от водопроводчици до фотографи. Ако обаче получавате твърде много имейли от Thumbtack, може да искате да се отпишете.

Стъпка 1: Влезте във вашия Thumbtack акаунт

Първата стъпка е да влезете във вашия Thumbtack акаунт. Можете да направите това, като посетите Thumbtack страница за вход и въведете своя имейл адрес и парола. След като влезете, ще бъдете отведени до страницата на вашия акаунт.Стъпка 2: Достъп до настройките на вашия акаунт

След като влезете, ще трябва да получите достъп до настройките на акаунта си. За да направите това, щракнете върху раздела „Настройки“ в горната част на страницата. Това ще ви отведе до страницата с настройки на вашия акаунт.

Стъпка 3: Отпишете се от имейлите на Thumbtack

На страницата с настройки на акаунта ще видите раздел с надпис „Предпочитания за имейл“. Тук можете да изберете да се отпишете от всички имейли на Thumbtack. За да направите това, просто премахнете отметката от квадратчето до „Получаване на имейли от Thumbtack“.

Стъпка 4: Потвърдете отписването си

След като премахнете отметката от квадратчето, ще трябва да потвърдите отписването си. За да направите това, щракнете върху бутона „Запазване на промените“ в долната част на страницата. Това ще потвърди отписването ви и повече няма да получавате имейли от Thumbtack.

Заключение

Прекратяването на абонамента за имейли на Thumbtack е лесен процес. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в акаунта си, да получите достъп до настройките на акаунта си и да премахнете отметката от квадратчето до „Получаване на имейли от Thumbtack“. След като направите това, вече няма да получавате имейли от Thumbtack.

Често задавани въпроси

 • Q: Как да се отпиша от имейли на Thumbtack?
  A: За да се отпишете от имейлите на Thumbtack, влезте в акаунта си, влезте в настройките на акаунта си и премахнете отметката от квадратчето до „Получаване на имейли от Thumbtack“.
 • Q: Как да спра да получавам имейли от Thumbtack?
  A: За да спрете да получавате имейли от Thumbtack, влезте в акаунта си, влезте в настройките на акаунта си и премахнете отметката от квадратчето до „Получавайте имейли от Thumbtack“.
 • Q: Как да се откажа от имейлите на Thumbtack?
  A: За да се откажете от имейлите на Thumbtack, влезте в акаунта си, влезте в настройките на акаунта си и премахнете отметката от квадратчето до „Получаване на имейли от Thumbtack“.

Таблица

стъпка Описание
1 Влезте в акаунта си в Thumbtack.
2 Достъп до настройките на вашия акаунт.
3 Премахнете отметката от квадратчето до „Получаване на имейли от Thumbtack“.
4 Потвърдете отписването си.

Прекратяването на абонамента за имейли на Thumbtack е лесен процес. С помощта на това ръководство можете лесно да прекратите абонамента си за имейли на Thumbtack с няколко лесни стъпки. За повече информация можете да посетите Помощен център на Thumbtack или Страница за поддръжка на Thumbtack .

В днешния дигитален свят е важно да знаете как да управлявате своите акаунти и да ги поддържате защитени. знаейки как да премахнете акаунта на microsoft от windows phone без нулиране , как да деактивирате временно акаунта в imvu , и как да премахнете clash royale от game center може да ви помогне да запазите контрола върху вашия цифров живот.

Премахването на акаунт в Microsoft от телефон с Windows е лесен процес. Първо отворете приложението Настройки и изберете Акаунти. След това изберете акаунта на Microsoft, който искате да премахнете, и докоснете Премахване. Ще бъдете помолени да потвърдите премахването и след като го направите, акаунтът ще бъде премахнат от телефона.

Ако искате временно да деактивирате акаунта си в IMVU, можете да го направите, като влезете в акаунта си и изберете опцията Деактивиране на акаунта. Ще бъдете помолени да потвърдите деактивирането и след като го направите, вашият акаунт ще бъде деактивиран. Можете да активирате отново акаунта си по всяко време, като влезете с вашето потребителско име и парола.

И накрая, ако искате да прекратите връзката на вашия акаунт в Clash Royale от Game Center, можете да го направите, като отворите приложението Game Center и изберете играта Clash Royale. След това изберете опцията Настройки и докоснете Прекратяване на връзката. Ще бъдете помолени да потвърдите прекратяването на връзката и след като го направите, вашият акаунт в Clash Royale ще бъде прекратен от Game Center.

Като знаете как да управлявате акаунтите си, можете да запазите контрола над цифровия си живот. Независимо дали искате да премахнете акаунт в Microsoft от телефон с Windows, временно да деактивирате акаунт в IMVU или да прекратите връзката на акаунт в Clash Royale от Game Center, стъпките са прости и ясни.

Споделете С Приятелите Си :