Премахване на връзката между Skype и Microsoft акаунт – Ръководство стъпка по стъпка

Дял:

Искате ли да прекратите връзката между Skype и вашия акаунт в Microsoft? Прекратяването на връзката между Skype и вашия акаунт в Microsoft е прост процес, който може да се извърши в няколко стъпки. В тази статия предоставяме ръководство стъпка по стъпка, за да ви помогнем да прекратите връзката между Skype и вашия акаунт в Microsoft.

Съдържание

  • Въведение
  • Стъпка 1: Влезте във вашия акаунт в Microsoft
  • Стъпка 2: Отидете на страницата с настройки на Skype
  • Стъпка 3: Премахнете връзката между Skype и вашия акаунт в Microsoft
  • Стъпка 4: Потвърдете процеса на премахване на връзката
  • Често задавани въпроси
  • Заключение

Въведение

Skype е популярна комуникационна платформа, която позволява на потребителите да правят гласови и видео разговори, да изпращат съобщения и да споделят файлове с други потребители. Skype е собственост на Microsoft и е интегриран с акаунти на Microsoft. Това означава, че ако имате акаунт в Microsoft, можете да го използвате, за да влезете в Skype.

Стъпка 1: Влезте във вашия акаунт в Microsoft

Първата стъпка за премахване на връзката между Skype и вашия акаунт в Microsoft е да влезете във вашия акаунт в Microsoft. За да направите това, отидете на Страница за влизане в Microsoft и въведете идентификационните данни на вашия акаунт в Microsoft. След като влезете, ще бъдете отведени до таблото за управление на акаунта на Microsoft.Стъпка 2: Отидете на страницата с настройки на Skype

След като влезете в акаунта си в Microsoft, ще трябва да отидете на страницата с настройки на Skype. За да направите това, щракнете върху Настройки икона в горния десен ъгъл на страницата. Това ще отвори страницата с настройки на Skype, където можете да управлявате своя Skype акаунт.

Стъпка 3: Премахнете връзката между Skype и вашия акаунт в Microsoft

На страницата с настройки на Skype ще видите опция за прекратяване на връзката между Skype и вашия акаунт в Microsoft. Кликнете върху Прекратете връзката със Skype бутон, за да започнете процеса на прекратяване на връзката. Ще бъдете помолени да потвърдите процеса на прекратяване на връзката, така че не забравяйте да прочетете внимателно информацията, преди да продължите.

Стъпка 4: Потвърдете процеса на премахване на връзката

След като щракнете върху Прекратете връзката със Skype бутон, ще бъдете помолени да потвърдите процеса на прекратяване на връзката. Кликнете върху Потвърдете бутон, за да завършите процеса на прекратяване на връзката. Ще бъдете отведени обратно на страницата с настройки на Skype, където ще видите съобщение, потвърждаващо, че връзката между Skype и вашия акаунт в Microsoft успешно е прекратена.

Често задавани въпроси

  • Q: Как да прекратя връзката между Skype и моя акаунт в Microsoft? A: За да прекратите връзката между Skype и вашия акаунт в Microsoft, влезте във вашия акаунт в Microsoft, отидете на страницата с настройки на Skype и щракнете върху Прекратете връзката със Skype бутон.
  • Q: Мога ли да продължа да използвам Skype, след като прекъсна връзката му с моя акаунт в Microsoft? A: Да, все още можете да използвате Skype, след като прекратите връзката му с вашия акаунт в Microsoft. Просто ще трябва да влезете в Skype с различен акаунт.
  • Q: Какво се случва, ако прекратя връзката между Skype и моя акаунт в Microsoft? A: Прекратяването на връзката между Skype и вашия акаунт в Microsoft ще премахне вашия акаунт в Skype от вашия акаунт в Microsoft. Вече няма да можете да използвате акаунта си в Microsoft за влизане в Skype.

Заключение

Прекратяването на връзката между Skype и вашия акаунт в Microsoft е прост процес, който може да се извърши в няколко стъпки. За да прекратите връзката между Skype и вашия акаунт в Microsoft, влезте във вашия акаунт в Microsoft, отидете на страницата с настройки на Skype и щракнете върху Прекратете връзката със Skype бутон. След като потвърдите процеса на прекратяване на връзката, вашият акаунт в Skype ще бъде премахнат от вашия акаунт в Microsoft.

За повече информация относно премахването на връзката между Skype и вашия акаунт в Microsoft, моля, вижте Страница за поддръжка на Microsoft или Страница за поддръжка на Skype .

Ако търсите начини да се отпишете от eBay, тогава това ebay отписване ръководството е за вас. Ще ви преведе през процеса стъпка по стъпка, така че можете лесно да се отпишете от eBay и да продължите с живота си. Освен това, ако искате да прехвърлите вашия Nintendo Network ID към друго Wii U, тогава това прехвърляне на nintendo network id wii u ръководството ще ви помогне да направите точно това. Той ще ви предостави необходимите стъпки за прехвърляне на вашия Nintendo Network ID към друго Wii U, така че да можете да продължите да играете любимите си игри. И накрая, ако искате да нулирате напредъка си в Hay Day за iOS устройства, тогава това как да рестартирате деня на сеното ръководството ще ви помогне да направите точно това. Той ще ви предостави необходимите стъпки за нулиране на напредъка ви в Hay Day, така че да можете да започнете отначало и да се насладите на играта отначало.

Без значение какво искате да направите, тези ръководства ще ви осигурят необходимите стъпки, за да постигнете целта си. Независимо дали искате да прекратите абонамента си за eBay, да прехвърлите вашия Nintendo Network ID към друго Wii U или да нулирате напредъка си на Hay Day, тези ръководства ще ви предоставят информацията, от която се нуждаете, за да свършите работата. Така че, ако търсите помощ за някоя от тези задачи, тогава тези ръководства са идеалното място да започнете.

Споделете С Приятелите Си :