Прекратяване на връзката на множество контакти на Android - Ръководство стъпка по стъпка

Дял:

Имате ли няколко контакта на устройството си с Android, които искате да прекратите? Прекратяването на връзката между контакти може да бъде труден процес, но не е задължително. В това ръководство ще ви покажем как да прекратите връзката между няколко контакта на Android, независимо какво устройство имате.

Съдържание

 • Въведение
 • Прекратяване на връзката на Контакти с Google
 • Прекратяване на връзката на контакти от Samsung
 • Прекратяване на връзката между контакти и други устройства с Android
 • Често задавани въпроси
 • Заключение

Въведение

Наличието на множество контакти на устройството ви с Android може да бъде чудесен начин да следите контактите си и да сте организирани. Но ако искате да прекратите връзката на няколко контакта, може да е малко трудно. За щастие има няколко различни начина за прекратяване на връзката между контактите на Android в зависимост от устройството, което имате.

Прекратяване на връзката на Контакти с Google

Ако имате базирано на Google устройство с Android, премахването на връзката между контактите е относително лесно. Всичко, което трябва да направите, е да отворите Контакти приложение на вашето устройство и изберете контакта, който искате да прекратите. След това докоснете | Повече ▼ бутон в горния десен ъгъл и изберете Обединяване на контакти . След това ще можете да изберете кои контакти искате да прекратите връзката и да докоснете Прекратете връзката .Прекратяване на връзката на контакти от Samsung

Ако имате устройство Samsung, премахването на връзката между контактите е малко по-различно. Първо отворете Контакти и изберете контакта, който искате да прекратите. След това докоснете | Повече ▼ бутон в горния десен ъгъл и изберете Обединяване на контакти . След това ще можете да изберете кои контакти искате да прекратите връзката и да докоснете Прекратете връзката .

Прекратяване на връзката между контакти и други устройства с Android

Ако имате устройство, различно от Google или Samsung, премахването на връзката между контактите е малко по-сложно. Първо отворете Контакти и изберете контакта, който искате да прекратите. След това докоснете | Повече ▼ бутон в горния десен ъгъл и изберете редактиране . След това ще можете да изберете кои контакти искате да прекратите връзката и да докоснете Прекратете връзката .

Често задавани въпроси

 • Q: Как да прекратя връзката между контакти и моето устройство с Android?
  A: Процесът на прекратяване на връзката между контактите и устройството ви с Android зависи от устройството, което имате. За устройства, базирани на Google, отворете приложението Контакти и изберете контакта, който искате да прекратите. След това докоснете бутона Още в горния десен ъгъл и изберете Обединяване на контакти. За устройства Samsung отворете приложението Контакти и изберете контакта, който искате да прекратите. След това докоснете бутона Още в горния десен ъгъл и изберете Обединяване на контакти. За други устройства с Android отворете приложението Контакти и изберете контакта, който искате да прекратите. След това докоснете бутона Още в горния десен ъгъл и изберете Редактиране.
 • Q: Мога ли да прекратя връзката на няколко контакта наведнъж?
  A: Да, можете да прекратите връзката на няколко контакта наведнъж. За устройства, базирани на Google и Samsung, отворете приложението Контакти и изберете контакта, който искате да прекратите. След това докоснете бутона Още в горния десен ъгъл и изберете Обединяване на контакти. След това ще можете да изберете кои контакти искате да прекратите връзката и докоснете Unlink. За други устройства с Android отворете приложението Контакти и изберете контакта, който искате да прекратите. След това докоснете бутона Още в горния десен ъгъл и изберете Редактиране. След това ще можете да изберете кои контакти искате да прекратите връзката и докоснете Unlink.

Заключение

Прекратяването на връзката на множество контакти в Android може да бъде труден процес, но не е задължително. С това ръководство вече знаете как да прекратите връзката между няколко контакта на Android, независимо какво устройство имате. За повече информация вижте Помощна страница за Google Контакти или Страница за поддръжка на Samsung .

Таблица

устройство стъпки
Google Отворете приложението Контакти > Изберете контакт > Докоснете Още > Изберете Обединяване на контакти > Изберете контакти за прекратяване на връзката > Докоснете Прекратяване на връзката
Samsung Отворете приложението Контакти > Изберете контакт > Докоснете Още > Изберете Обединяване на контакти > Изберете контакти за прекратяване на връзката > Докоснете Прекратяване на връзката
Друг Android Отворете приложението Контакти > Изберете контакт > Докоснете Още > Изберете Редактиране > Изберете контакти за прекратяване на връзката > Докоснете Прекратяване на връзката

В днешния дигитален свят е важно да знаете как да управлявате вашите цифрови акаунти и устройства. Независимо дали сте запален читател, слушател на подкасти или потребител на социални медии, има няколко стъпки, които трябва да предприемете, за да сте сигурни, че вашите акаунти и устройства са защитени. Например, ако имате Amazon Kindle, трябва да знаете как да премахнете звукови книги от kindle . Това ще ви помогне да поддържате устройството си организирано и ще освободи място за ново съдържание. Освен това, ако сте потребител на iPhone, трябва да знаете как да рестартирам епизод на вашето устройство. Това ще ви помогне да поддържате устройството си безпроблемно и ще гарантира, че съдържанието ви е актуално. И накрая, ако сте потребител на социални медии, трябва да знаете как да изтрия маркиран акаунт . Това ще ви помогне да защитите личната си информация и ще гарантирате, че вашите данни няма да се споделят с трети страни.

Важно е да отделите време, за да научите как да управлявате вашите цифрови акаунти и устройства. Това ще ви помогне да защитите данните си и ще гарантирате, че устройството ви работи гладко. Освен това ще ви помогне да поддържате устройството си организирано и ще освободи място за ново съдържание. Отделянето на време, за да научите как да изтриете звукови книги от вашия Kindle, да рестартирате епизод на вашия iPhone и да изтриете своя маркиран акаунт, ще ви помогне да защитите личната си информация и да гарантирате, че вашите данни няма да се споделят с трети страни.

Като отделите време, за да научите как да управлявате цифровите си акаунти и устройства, можете да гарантирате, че данните ви са защитени и устройството ви работи гладко. Освен това можете да организирате устройството си и да освободите място за ново съдържание. Знаейки как да изтриете звукови книги от вашия Kindle, да рестартирате епизод на вашия iPhone и да изтриете своя маркиран акаунт, ще ви помогне да защитите личната си информация и да гарантирате, че вашите данни няма да се споделят с трети страни.

Споделете С Приятелите Си :