Нулиране на Hay Day на iPhone: Ръководство стъпка по стъпка

Дял:

Ако сте запален играч на Hay Day, знаете колко разочароващо може да бъде, когато играта спре да работи правилно. Нулирането на Hay Day на вашия iPhone може да бъде труден процес, но не е невъзможен. Следвайте това ръководство стъпка по стъпка, за да нулирате Hay Day на вашия iPhone и да се върнете към играта.

Съдържание

 • Въведение
 • Стъпка 1: Принудително излизане от Hay Day
 • Стъпка 2: Изтрийте и инсталирайте отново Hay Day
 • Стъпка 3: Нулирайте вашия iPhone
 • Стъпка 4: Възстановете своя iPhone
 • Заключение

Въведение

Hay Day е популярна фермерска игра за iOS устройства. Това е чудесен начин да прекарате времето и може да бъде доста пристрастяващ. За съжаление, понякога играта може да спре да работи правилно, което може да бъде много разочароващо. За щастие има няколко стъпки, които можете да предприемете, за да нулирате Hay Day на вашия iPhone и да се върнете към играта.

Стъпка 1: Принудително излизане от Hay Day

Първата стъпка е да напуснете Hay Day принудително. За да направите това, щракнете двукратно върху бутона Начало на вашия iPhone и плъзнете нагоре върху приложението Hay Day, за да го затворите. След това отворете приложението отново и вижте дали работи правилно.Стъпка 2: Изтрийте и инсталирайте отново Hay Day

Ако принудителното излизане от Hay Day не проработи, следващата стъпка е да изтриете и преинсталирате приложението. За да направите това, натиснете и задръжте иконата на приложението Hay Day, докато започне да мърда. След това докоснете „x“ в ъгъла на иконата и потвърдете, че искате да изтриете приложението. След като приложението бъде изтрито, отворете App Store и потърсете Hay Day. Изтеглете и инсталирайте приложението отново и вижте дали работи правилно.

Стъпка 3: Нулирайте вашия iPhone

Ако изтриването и повторното инсталиране на Hay Day не проработи, следващата стъпка е да нулирате вашия iPhone. За да направите това, отидете на Настройки > Общи > Нулиране и изберете „Изтриване на цялото съдържание и настройки”. Това ще нулира вашия iPhone до фабричните настройки и ще изтрие всичките ви данни. След като вашият iPhone бъде нулиран, отворете App Store и изтеглете отново Hay Day.

Стъпка 4: Възстановете своя iPhone

Ако нулирането на вашия iPhone не работи, следващата стъпка е да възстановите вашия iPhone. За да направите това, свържете вашия iPhone към вашия компютър и отворете iTunes. Изберете вашия iPhone в страничната лента и щракнете върху бутона „Възстановяване на iPhone“. Това ще възстанови вашия iPhone до фабричните му настройки и ще изтрие всичките ви данни. След като вашият iPhone бъде възстановен, отворете App Store и изтеглете отново Hay Day.

Заключение

Нулирането на Hay Day на вашия iPhone може да бъде труден процес, но не е невъзможен. Следвайте тези стъпки, за да нулирате Hay Day на вашия iPhone и да се върнете към играта. Ако все още имате проблеми, можете да се свържете с поддръжката на Apple за допълнителна помощ.

ЧЗВ

 • Q: Как да напусна принудително Hay Day?
  A: За да излезете принудително от Hay Day, щракнете двукратно върху бутона Home на вашия iPhone и плъзнете нагоре върху приложението Hay Day, за да го затворите.
 • Q: Как да изтрия и преинсталирам Hay Day?
  A: За да изтриете и инсталирате отново Hay Day, натиснете и задръжте иконата на приложението Hay Day, докато започне да мърда. След това докоснете „x“ в ъгъла на иконата и потвърдете, че искате да изтриете приложението. След като приложението бъде изтрито, отворете App Store и потърсете Hay Day. Изтеглете и инсталирайте приложението отново.
 • Q: Как да нулирам своя iPhone?
  A: За да нулирате вашия iPhone, отидете в Settings > General > Reset и изберете „Erase All Content and Settings”. Това ще нулира вашия iPhone до фабричните настройки и ще изтрие всичките ви данни.
 • Q: Как да възстановя своя iPhone?
  A: За да възстановите вашия iPhone, свържете вашия iPhone към вашия компютър и отворете iTunes. Изберете вашия iPhone в страничната лента и щракнете върху бутона „Възстановяване на iPhone“. Това ще възстанови вашия iPhone до фабричните му настройки и ще изтрие всичките ви данни.

Таблица

стъпка Действие
1 Принудително напускане на Hay Day
2 Изтрийте и инсталирайте отново Hay Day
3 Нулирайте вашия iPhone
4 Възстановете своя iPhone

За повече информация относно нулирането на Hay Day на вашия iPhone вижте Страница за поддръжка на Apple или Страница за поддръжка на Hay Day .

Ако сте играч на Hudl и трябва да знаете как да напусна отбор на hudl като играч , процесът е сравнително прост. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в акаунта си в Hudl, да отидете на страницата на екипа и да щракнете върху бутона „Напускане на екипа“. Това ще ви премахне от екипа и повече няма да имате достъп до страницата на отбора. Важно е да отбележите, че все още ще имате достъп до личната си страница на Hudl, но вече няма да имате достъп до страницата на екипа.

Ако имате проблеми с достъпа до вашия акаунт в Moonton, можете да намерите възстановяване на акаунта на moonton инструкции на техния уебсайт. Процесът е сравнително прост и включва потвърждаване на вашата самоличност и нулиране на паролата ви. След като направите това, ще имате достъп до акаунта си отново.

Ако искате да анулирате своя предплатен акаунт в AT&T, можете да намерите как да анулирам при предплатено плащане ръководство стъпка по стъпка на техния уебсайт. Процесът е сравнително прост и включва влизане в акаунта ви, избиране на опцията „Отказ от услугата“ и потвърждаване на анулирането. След като направите това, акаунтът ви ще бъде анулиран и повече няма да имате достъп до него.

Споделете С Приятелите Си :