Премахване на нежелани контакти от IMO

Дял:

IMO е популярно приложение за съобщения, което позволява на потребителите да общуват с приятели и семейство. Понякога обаче може да се окажете с нежелани контакти във вашия IMO акаунт. В тази статия ще обсъдим как да премахнете нежелани контакти от IMO.

Изтриване на контакти

Първата стъпка е да ги изтриете. За да направите това, отворете приложението IMO и отидете в раздела Контакти. Тук ще видите списък с всички ваши контакти. Докоснете контакта, който искате да изтриете, и след това докоснете бутона „Изтриване“. Това ще премахне контакта от вашия списък.

Блокиране на контакти

Ако не искате да изтриете контакт, но не искате той да може да се свързва с вас, можете да го блокирате. За да направите това, отворете приложението IMO и отидете в раздела Контакти. Докоснете контакта, който искате да блокирате, и след това докоснете бутона „Блокиране“. Това ще попречи на контакта да може да се свърже с вас.Докладване на контакти

Ако получавате нежелани съобщения от контакт, можете да докладвате за тях на IMO. За да направите това, отворете приложението IMO и отидете в раздела Контакти. Докоснете контакта, за който искате да докладвате, и след това докоснете бутона „Докладване“. Това ще изпрати доклад до IMO и те ще предприемат действия срещу контакта.

Скриване на контакти

Ако не искате да изтриете или блокирате контакт, но не искате той да може да се свързва с вас, можете да го скриете. За да направите това, отворете приложението IMO и отидете в раздела Контакти. Докоснете контакта, който искате да скриете, и след това докоснете бутона „Скриване“. Това ще попречи на контакта да може да се свърже с вас, но той все още ще бъде в списъка ви с контакти.

Заглушаване на контакти

Ако не искате да получавате известия, когато даден контакт ви изпрати съобщение, можете да го заглушите. За да направите това, отворете приложението IMO и отидете в раздела Контакти. Докоснете контакта, който искате да заглушите, и след това докоснете бутона „Без звук“. Това ще попречи да бъдете уведомени, когато контактът ви изпрати съобщение.

ЧЗВ

 • Въпрос: Как да изтрия контакт от IMO?
  О: За да изтриете контакт от IMO, отворете приложението IMO и отидете на раздела Контакти. Докоснете контакта, който искате да изтриете, и след това докоснете бутона „Изтриване“.
 • Въпрос: Как да блокирам контакт от IMO?
  О: За да блокирате контакт от IMO, отворете приложението IMO и отидете в раздела Контакти. Докоснете контакта, който искате да блокирате, и след това докоснете бутона „Блокиране“.
 • В: Как да докладвам за контакт от IMO?
  О: За да съобщите за контакт от IMO, отворете приложението IMO и отидете на раздела Контакти. Докоснете контакта, за който искате да докладвате, и след това докоснете бутона „Докладване“.
 • Въпрос: Как да скрия контакт от IMO?
  О: За да скриете контакт от IMO, отворете приложението IMO и отидете на раздела Контакти. Докоснете контакта, който искате да скриете, и след това докоснете бутона „Скриване“.
 • В: Как да заглуша контакт от IMO?
  О: За да заглушите контакт от IMO, отворете приложението IMO и отидете в раздела Контакти. Докоснете контакта, който искате да заглушите, и след това докоснете бутона „Без звук“.

Заключение

Премахването на нежелани контакти от IMO е лесно. Можете да изтриете, блокирате, докладвате, скриете или заглушите контакти, за да запазите вашия IMO акаунт без нежелани контакти. Ако имате въпроси относно премахването на контакти от IMO, можете да намерите повече информация на Страница за поддръжка на IMO .

Таблица

Действие Описание
Изтрий Премахва контакта от вашия списък.
Блокирайте Предотвратява контакта да може да се свърже с вас.
Докладвай Изпраща доклад до IMO и те ще предприемат действия срещу контакта.
Крия Предотвратява контакта да може да се свърже с вас, но той все още ще бъде в списъка ви с контакти.
Без звук Предотвратява да бъдете уведомявани, когато контактът ви изпрати съобщение.

В днешния дигитален свят е важно да знаете как да управлявате вашите цифрови устройства и акаунти. Да знаете как да изтриете множество контакти в IMO, да изтриете запазено Google Smart Lock и да премахнете устройства от AT&T WiFi рутер са важни умения, които трябва да притежавате. Как да изтриете IMO контакти е чудесно място да започнете. IMO е популярно приложение за съобщения и е важно да знаете как да изтривате контакти от него. За да направите това, първо трябва да отворите приложението IMO и да изберете контактите, които искате да изтриете. След това можете да изберете опцията за изтриване и да потвърдите изтриването. Как да изтриете запазен Google Smart Lock е друго важно умение, което трябва да притежавате. Google Smart Lock е функция, която ви позволява да запазвате пароли и друга информация във вашия акаунт в Google. За да изтриете запазен Google Smart Lock, първо трябва да отворите настройките на Google Smart Lock и да изберете елемента, който искате да изтриете. След това можете да изберете опцията за изтриване и да потвърдите изтриването. накрая как да премахнете устройства от WiFi рутер at&t е умение, което е важно да знаете. За да направите това, първо трябва да отворите настройките на WiFi рутера на AT&T и да изберете устройството, което искате да премахнете. След това можете да изберете опцията за премахване и да потвърдите премахването. Да знаете как да управлявате цифровите си устройства и акаунти е важно умение, което трябва да имате в днешния дигитален свят.

Споделете С Приятелите Си :