Премахване на Apple ID на някой друг от вашия Apple Watch

Дял:

Трудите се да премахнете Apple ID на някой друг от вашия Apple Watch? Научете как да го направите в няколко прости стъпки. Ще предоставим и някои съвети, които да ви помогнат да избегнете този проблем в бъдеще.

Ако наскоро сте закупили употребяван Apple Watch, може да откриете, че той все още е свързан с Apple ID на някой друг. Това може да бъде разочароващ проблем, но за щастие е лесен за отстраняване. В тази статия ще ви покажем как да премахнете Apple ID на някой друг от вашия Apple Watch с няколко лесни стъпки. Ще предоставим и някои съвети, които да ви помогнат да избегнете този проблем в бъдеще.

Как да премахнете Apple ID на някой друг от вашия Apple Watch

Първата стъпка е да се уверите, че имате правилния Apple ID и парола. Ако нямате правилните идентификационни данни, няма да можете да премахнете Apple ID от вашия Apple Watch. След като имате правилните идентификационни данни, изпълнете следните стъпки:

  1. Отворете приложението Apple Watch на вашия iPhone.
  2. Докоснете раздела Моят часовник.
  3. Докоснете Apple ID в горната част на екрана.
  4. Докоснете бутона Изход.
  5. Въведете правилния Apple ID и парола.
  6. Докоснете бутона Вход.

След като влезете с правилния Apple ID и парола, Apple ID, свързан с вашия Apple Watch, ще бъде премахнат. Вече можете да използвате собствения си Apple ID и парола за достъп до вашия Apple Watch.Съвети за избягване на този проблем в бъдеще

Ако купувате употребяван Apple Watch, важно е да се уверите, че Apple ID е премахнат, преди да го купите. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да избегнете този проблем в бъдеще:

  • Помолете продавача да премахне Apple ID, преди да купите часовника.
  • Уверете се, че продавачът ви предоставя правилния Apple ID и парола.
  • Ако е възможно, опитайте да нулирате часовника до фабричните му настройки, преди да го купите.

Често задавани въпроси

В: Как да нулирам своя Apple Watch до фабричните му настройки?

О: За да възстановите фабричните настройки на Apple Watch, отворете приложението Apple Watch на вашия iPhone и докоснете раздела My Watch. След това докоснете раздела Общи и изберете опцията Нулиране. След това ще бъдете подканени да въведете своя Apple ID и парола. След като въведете правилните идентификационни данни, вашият Apple Watch ще бъде върнат към фабричните си настройки.

Въпрос: Какво се случва, ако не мога да си спомня Apple ID и парола?

О: Ако не можете да си спомните Apple ID и паролата, няма да можете да премахнете Apple ID от вашия Apple Watch. В този случай ще трябва да се свържете с предишния собственик и да го помолите да ви предостави правилните идентификационни данни.

Заключение

Премахването на Apple ID на някой друг от вашия Apple Watch е лесно. Просто се уверете, че имате правилния Apple ID и парола, след което следвайте стъпките, описани по-горе. Ако купувате употребяван Apple Watch, не забравяйте да помолите продавача да премахне Apple ID, преди да го купите. Това ще ви помогне да избегнете този проблем в бъдеще.

За повече информация вижте Страница за поддръжка на Apple и Ръководство на iMore .

Таблица

стъпка Описание
1 Отворете приложението Apple Watch на вашия iPhone.
2 Докоснете раздела Моят часовник.
3 Докоснете Apple ID в горната част на екрана.
4 Докоснете бутона Изход.
5 Въведете правилния Apple ID и парола.
6 Докоснете бутона Вход.

Искате ли да изтриете акаунта си в Taobao, да нулирате акаунта си в Game Center на iPhone или да изтриете имейл адресите за автоматично попълване на Android? Всички тези задачи могат да бъдат изпълнени с няколко прости стъпки. За да изтриете своя акаунт в Taobao, просто следвайте инструкциите, предоставени в как да изтрия акаунт в taobao ръководство. За да нулирате акаунта си в Game Center на iPhone, вижте нулиране на акаунта в центъра за игри ръководство. И накрая, ако искате да изтриете имейл адреси за автоматично попълване на Android, можете да намерите инструкциите в как да изтриете имейл адрес за автоматично попълване на android ръководство.

Изтриването на вашия акаунт в Taobao е лесен процес. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в акаунта си, да отидете на страницата с настройки и да щракнете върху бутона „Изтриване на акаунт“. След това ще бъдете помолени да потвърдите решението си. След като потвърдите, вашият акаунт ще бъде изтрит и всички ваши данни ще бъдат премахнати от системата.

Нулирането на вашия акаунт в Game Center на iPhone също е лесен процес. Всичко, което трябва да направите, е да отворите приложението Настройки, да изберете „Център за игри“ и след това да докоснете „Нулиране“. След това ще бъдете помолени да потвърдите решението си. След като потвърдите, вашият акаунт ще бъде нулиран и всички ваши данни ще бъдат премахнати от системата.

И накрая, изтриването на имейл адреси за автоматично попълване на Android е лесен процес. Всичко, което трябва да направите, е да отворите приложението Настройки, да изберете „Автоматично попълване“ и след това да докоснете „Изтриване“. След това ще бъдете помолени да потвърдите решението си. След като потвърдите, имейл адресите за автоматично попълване ще бъдат изтрити и всички ваши данни ще бъдат премахнати от системата.

Като следвате инструкциите, предоставени в ръководствата, споменати по-горе, можете лесно да изтриете акаунта си в Taobao, да нулирате акаунта си в Game Center на iPhone или да изтриете имейл адресите за автоматично попълване на Android.

Споделете С Приятелите Си :