Премахване на кредитна карта от Fortnite Xbox - Ръководство стъпка по стъпка

Дял:

Ако сте играч на Fortnite Xbox, може да сте добавили кредитна карта към акаунта си, за да купувате артикули в играта. Но ако вече не искате да използвате кредитната си карта за покупки, можете лесно да я премахнете от акаунта си. В тази статия ще предоставим ръководство стъпка по стъпка как да премахнете кредитната си карта от Fortnite Xbox.

Съдържание

  • Влизане във вашия акаунт
  • Навигиране до Настройки за плащане
  • Премахване на вашата кредитна карта
  • Често задавани въпроси

Влизане във вашия акаунт

Първата стъпка е да влезете в акаунта си. За да направите това, отворете Fortnite игра на вашия Xbox и изберете Впиши се опция. Ще бъдете подканени да въведете вашето потребителско име и парола. След като въведете вашите идентификационни данни, изберете Впиши се бутон, за да влезете в акаунта си.

Навигиране до Настройки за плащане

След като влезете в акаунта си, ще трябва да отидете до Настройки за плащане страница. За да направите това, изберете Настройки опция от главното меню. След това изберете Настройки за плащане опция от списъка с опции. Това ще ви отведе до Настройки за плащане страница.Премахване на вашата кредитна карта

На Настройки за плащане ще видите списък с всички методи на плащане, свързани с вашия акаунт. За да премахнете кредитната си карта, изберете Премахване опция до кредитната карта, която искате да премахнете. Ще бъдете подканени да потвърдите премахването на кредитната карта. Изберете да опция за потвърждение на премахването.

Често задавани въпроси

  • Q: Как да добавя нова кредитна карта към моя акаунт в Xbox Fortnite?
    A: За да добавите нова кредитна карта към вашия Fortnite Xbox акаунт, отидете на Настройки за плащане страница и изберете Добавете метод на плащане опция. Въведете данните за вашата кредитна карта и изберете Добавете бутон, за да добавите кредитната карта към вашия акаунт.
  • Q: Мога ли да използвам дебитна карта за закупуване на артикули във Fortnite Xbox?
    A: Да, можете да използвате дебитна карта за закупуване на артикули във Fortnite Xbox. За да добавите дебитна карта към акаунта си, отидете на Настройки за плащане страница и изберете Добавете метод на плащане опция. Въведете данните за вашата дебитна карта и изберете Добавете бутон, за да добавите дебитната карта към вашия акаунт.

Заключение

Премахването на вашата кредитна карта от Fortnite Xbox е лесен процес. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в акаунта си, да отидете до Настройки за плащане страница и изберете Премахване опция до кредитната карта, която искате да премахнете. За повече информация, моля, вижте Често задавани въпроси за методите на плащане на Epic Games и на Поддръжка на Xbox Управление на опциите за плащане страница.

Всички имаме акаунти в различни уебсайтове и приложения и понякога трябва да ги изтрием. Независимо дали е защото вече не използваме услугата или защото искаме да започнем отначало, изтриването на акаунт може да бъде труден процес. Ето защо е важно да знаете как да изтривате акаунти на различни платформи. Например, ако искате да знаете как да изтриете акаунт в Hinge, панта изтри акаунта ми е страхотен ресурс. Предоставя инструкции стъпка по стъпка как да изтриете акаунта си. По същия начин, ако искате да създадете акаунт във Flickr без Yahoo, flickr регистрирайте се без yahoo е страхотен ресурс. Предоставя подробни инструкции как да създадете акаунт във Flickr, без да използвате Yahoo. И накрая, ако искате да изтриете акаунт в ProBoards, изтриване на proboard акаунт е страхотен ресурс. Той предоставя подробни инструкции как да изтриете акаунта си в ProBoards. Знанието как да изтривате акаунти на различни платформи може да бъде от голяма полза, когато искате да започнете отначало или вече не използвате услуга.

Споделете С Приятелите Си :