Възстановяване на изтрити имейли в Windows Live Mail

Дял:

Случайното изтриване на имейли може да бъде разочароващо изживяване, но за щастие има начини за възстановяване на изтрити имейли в Windows Live Mail. В тази статия ще обсъдим как да използвате функцията за възстановяване на изтрити елементи и други методи за възстановяване на изгубени имейли.

Използване на функцията за възстановяване на изтрити елементи

Функцията за възстановяване на изтрити елементи в Windows Live Mail е чудесен начин за възстановяване на имейли, които са били случайно изтрити. За да използвате тази функция, отворете Windows Live Mail и изберете папката Deleted Items. След това щракнете с десния бутон върху папката и изберете Възстановяване на изтрити елементи от сървъра. Това ще отвори прозорец със списък с имейли, които са били изтрити през последните 14 дни. Изберете имейлите, които искате да възстановите, и щракнете върху бутона Възстановяване на избрани елементи. Имейлите ще бъдат възстановени в папката 'Входящи'.

Възстановяване на имейли от кошчето

Ако сте изтрили имейл от папката 'Изтрити елементи', той ще бъде преместен в кошчето. За да възстановите имейл от кошчето, отворете папката на кошчето и изберете имейла, който искате да възстановите. След това щракнете с десния бутон върху имейла и изберете Възстановяване. Имейлът ще бъде възстановен в папката 'Входящи'.Възстановяване на имейли от резервно копие

Ако сте създали резервно копие на вашите имейли, можете да ги възстановите от архива. За да направите това, отворете Windows Live Mail и изберете менюто File. След това изберете Импортиране и експортиране. Това ще отвори съветника за импортиране и експортиране. Изберете опцията Импортиране от файл и щракнете върху Напред. Изберете файла, който искате да импортирате, и щракнете върху Напред. Изберете папката, в която искате да импортирате имейлите, и щракнете върху Готово.

Възстановяване на имейли от имейл доставчик

Ако имате имейл доставчик, като Gmail или Outlook, можете да възстановите имейли от доставчика. За да направите това, отворете доставчика на имейл и изберете опцията за възстановяване на изтритите имейли. Това ще отвори прозорец със списък с имейли, които са били изтрити през последните 30 дни. Изберете имейлите, които искате да възстановите, и щракнете върху бутона Възстановяване на избрани елементи. Имейлите ще бъдат възстановени в папката 'Входящи'.

Възстановяване на имейли от услуга за уеб поща

Ако използвате услуга за уеб поща, като Yahoo или Hotmail, можете да възстановите имейли от услугата. За да направите това, отворете услугата за уеб поща и изберете опцията за възстановяване на изтрити имейли. Това ще отвори прозорец със списък с имейли, които са били изтрити през последните 30 дни. Изберете имейлите, които искате да възстановите, и щракнете върху бутона Възстановяване на избрани елементи. Имейлите ще бъдат възстановени в папката 'Входящи'.

Възстановяване на имейли от инструмент на трета страна

Ако имате инструмент на трета страна, като например EaseUS Data Recovery Wizard, можете да възстановите имейли от инструмента. За да направите това, отворете инструмента на трета страна и изберете опцията за възстановяване на изтрити имейли. Това ще отвори прозорец със списък с имейли, които са били изтрити през последните 30 дни. Изберете имейлите, които искате да възстановите, и щракнете върху бутона Възстановяване на избрани елементи. Имейлите ще бъдат възстановени в папката 'Входящи'.

Заключение

Случайното изтриване на имейли може да бъде разочароващо изживяване, но за щастие има начини за възстановяване на изтрити имейли в Windows Live Mail. Можете да използвате функцията за възстановяване на изтрити елементи, да възстановите имейли от кошчето, да възстановите имейли от резервно копие, да възстановите имейли от доставчик на имейли, да възстановите имейли от услуга за уеб поща или да възстановите имейли от инструмент на трета страна. С тези методи можете лесно да възстановите изгубени имейли.

ЧЗВ

  • Q: Как да възстановя изтрити имейли в Windows Live Mail?
    A: Можете да използвате функцията за възстановяване на изтрити елементи, да възстановите имейли от кошчето, да възстановите имейли от резервно копие, да възстановите имейли от доставчик на имейли, да възстановите имейли от услуга за уеб поща или да възстановите имейли от инструмент на трета страна.
  • Q: Колко време трябва да възстановя изтритите имейли в Windows Live Mail?
    A: Имате до 14 дни, за да възстановите изтритите имейли с помощта на функцията за възстановяване на изтрити елементи. Имате до 30 дни, за да възстановите изтритите имейли от имейл доставчик, услуга за уеб поща или инструмент на трета страна.
  • Q: Как да възстановя имейли от резервно копие?
    A: За да възстановите имейли от резервно копие, отворете Windows Live Mail и изберете менюто File. След това изберете Импортиране и експортиране. Това ще отвори съветника за импортиране и експортиране. Изберете опцията Импортиране от файл и щракнете върху Напред. Изберете файла, който искате да импортирате, и щракнете върху Напред. Изберете папката, в която искате да импортирате имейлите, и щракнете върху Готово.

Таблица

Метод Краен срок
Възстановяване на изтрити елементи 14 дни
Кошче Няма ограничение
Архивиране Няма ограничение
Доставчик на имейл 30 дни
Услуга за уеб поща 30 дни
Инструмент на трета страна 30 дни

За повече информация посетете Поддръжка на Microsoft или EaseUS .

В днешната дигитална ера е важно да знаете как да управлявате своето онлайн присъствие. Това включва да знаете как да изтриете за постоянно някого от Instagram, да премахнете акаунт в Google от Samsung Galaxy Note 3 и как да получите възстановяване от TruthFinder.

Ако трябва да изтриете някого от Instagram, важно е да разберете, че това действие е постоянно и не може да бъде отменено. За да направите това, първо трябва да отидете на страницата на потребителския профил на лицето и да щракнете върху трите точки в горния десен ъгъл. Оттам изберете „Блокиране или докладване“ и след това „Блокиране на този потребител“. Това ще премахне човека от вашите последователи и ще му попречи да вижда вашите публикации.

Премахването на акаунт в Google от Samsung Galaxy Note 3 е малко по-сложно. Първо трябва да отидете в менюто Настройки и да изберете Акаунти. Оттам изберете акаунта в Google, който искате да премахнете, и след това изберете Премахване на акаунт. След това ще бъдете помолени да потвърдите премахването. След като направите това, акаунтът ще бъде премахнат от устройството.

И накрая, ако трябва да получите възстановяване от TruthFinder, първо трябва да се свържете с техния екип за обслужване на клиенти. Можете да направите това, като им изпратите имейл или се обадите на безплатния им номер. След като се свържете с тях, те ще могат да ви предоставят информация как да получите възстановяване на сумата.

Като разберете как да изтриете завинаги някого от Instagram, да премахнете Google акаунт от Samsung Galaxy Note 3 и как да получите възстановяване от TruthFinder, можете по-добре да управлявате своето онлайн присъствие. За повече информация по тези теми можете да посетите следните връзки: как да изтрия за постоянно някого в instagram , бележка 3 премахване на акаунт в Google , възстановяване на средства за търсене на истина .

Споделете С Приятелите Си :