Как да спрете споделянето на снимки в Amazon

Дял:

Научете с това изчерпателно ръководство. Ще разгледаме как да изтриете снимки, да деактивирате споделянето на снимки и други.

Търсите ли начин да спрете да споделяте снимки в Amazon? Ако е така, вие сте попаднали на правилното място. В това ръководство ще разгледаме как да изтриете снимки, да деактивирате споделянето на снимки и други. Прочетете, за да научите.

Изтриване на снимки

Първата стъпка, за да спрете споделянето на снимки в Amazon, е да изтриете снимките, които вече сте споделили. За да направите това, влезте в акаунта си в Amazon и отидете на Снимки раздел. Тук ще можете да видите всички снимки, които сте споделили. Изберете снимките, които искате да изтриете, и щракнете върху Изтрий бутон. Можете също да изтриете цели албуми, като изберете албума и щракнете върху Изтриване на албум бутон.

Деактивиране на споделянето на снимки

След като изтриете снимките, които вече сте споделили, ще трябва да деактивирате споделянето на снимки. За да направите това, отидете на Настройки раздела и изберете Споделяне опция. Тук ще можете да деактивирате споделянето на снимки, като премахнете отметката от Активирайте споделянето на снимки кутия. След като направите това, няма да можете да споделяте нови снимки.Изтриване на споделени снимки

Ако сте споделяли снимки с други хора, ще трябва да изтриете и тях. За да направите това, отидете на Споделени снимки и изберете снимките, които искате да изтриете. След това щракнете върху Изтрий бутон. Можете също да изтриете цели албуми, като изберете албума и щракнете върху Изтриване на албум бутон.

Блокиране на хора

Ако сте споделили снимки с някого и не искате той да може да ги гледа, можете да го блокирате. За да направите това, отидете на хора и изберете човека, когото искате да блокирате. След това щракнете върху Блокирайте бутон. Това ще им попречи да гледат вашите снимки.

Деактивиране на вашия акаунт

Ако искате напълно да спрете да споделяте снимки в Amazon, можете да деактивирате акаунта си. За да направите това, отидете на Настройки раздела и изберете Сметка опция. Тук ще можете да деактивирате акаунта си, като щракнете върху Деактивирай профила бутон. След като направите това, всички ваши снимки ще бъдат изтрити и няма да можете да споделяте нови снимки.

Заключение

Спирането на споделянето на снимки в Amazon е лесно. Всичко, което трябва да направите, е да изтриете снимките, които вече сте споделили, да деактивирате споделянето на снимки, да изтриете споделени снимки, да блокирате хора и да деактивирате акаунта си. С тези стъпки ще можете да спрете споделянето на снимки в Amazon за нула време.

ЧЗВ

  • Q: Как да изтрия снимки в Amazon? A: За да изтриете снимки в Amazon, влезте в акаунта си и отидете на Снимки раздел. Тук ще можете да изберете снимките, които искате да изтриете, и да щракнете върху Изтрий бутон.
  • Q: Как да деактивирам споделянето на снимки в Amazon? A: За да деактивирате споделянето на снимки в Amazon, отидете на Настройки раздела и изберете Споделяне опция. Тук ще можете да деактивирате споделянето на снимки, като премахнете отметката от Активирайте споделянето на снимки кутия.
  • Q: Как да изтрия споделени снимки в Amazon? A: За да изтриете споделени снимки в Amazon, отидете на Споделени снимки и изберете снимките, които искате да изтриете. След това щракнете върху Изтрий бутон.
  • Q: Как да блокирам хора в Amazon? A: За да блокирате хора в Amazon, отидете на хора и изберете човека, когото искате да блокирате. След това щракнете върху Блокирайте бутон.
  • Q: Как да деактивирам акаунта си в Amazon? A: За да деактивирате акаунта си в Amazon, отидете на Настройки раздела и изберете Сметка опция. Тук ще можете да деактивирате акаунта си, като щракнете върху Деактивирай профила бутон.

Таблица

Действие стъпки
Изтриване на снимки Влезте в акаунта си в Amazon и отидете на Снимки раздел. Изберете снимките, които искате да изтриете, и щракнете върху Изтрий бутон.
Деактивирайте споделянето на снимки Отидете на Настройки раздела и изберете Споделяне опция. Премахнете отметката от Активирайте споделянето на снимки кутия.
Изтриване на споделени снимки Отидете на Споделени снимки и изберете снимките, които искате да изтриете. Щракнете върху Изтрий бутон.
Блокиране на хора Отидете на хора и изберете човека, когото искате да блокирате. Щракнете върху Блокирайте бутон.
Деактивирай профила Отидете на Настройки раздела и изберете Сметка опция. Щракнете върху Деактивирай профила бутон.

За повече информация вижте Помощна страница на Amazon и тази статия от Digital Trends.

Ако търсите начин да започнете отначало история в Episode, тогава имате късмет. Как да рестартирате история в Епизод е ръководство стъпка по стъпка, което ще ви помогне да се върнете в началото на вашата история. Той обхваща всичко - от изтриване на напредъка ви до нулиране на вашия акаунт. С това ръководство ще можете да започнете отначало и да направите историята ваша собствена.

Ако искате да изтриете вашите gifs файлове с история на браузъра, тогава изтрий моята история на браузъра gif е идеалното ръководство за вас. Той обхваща всичко - от изчистване на кеша до изтриване на бисквитките. С това ръководство ще можете да изтриете всички GIF файлове, които не искате да се виждат от другите.

Ако сте фен на Words with Friends, тогава може да искате изчистете кеша на Words with Friends . Това ръководство ще ви помогне да изчистите всички стари данни, които може да забавят играта ви. Той обхваща всичко - от изтриване на вашия акаунт до нулиране на напредъка ви. С това ръководство ще можете да започнете отначало и да направите играта ваша собствена.

Без значение какъв тип игра или история играете, важно е да знаете как да започнете отначало или да изтриете напредъка си. С помощта на тези ръководства ще можете да направите точно това. Независимо дали искате да започнете отначало с Episode, да изтриете gif файловете с историята на браузъра си или да изчистите кеша на Words with Friends, тези ръководства ще ви помогнат да свършите работата.

Споделете С Приятелите Си :