Как да премахнете мениджър на семейство на PS4

Дял:

Уча. Научете как да изтриете акаунт на семеен мениджър и как да управлявате семейните настройки на PlayStation 4.

PlayStation 4 (PS4) е популярна конзола за игри, която позволява на потребителите да играят игри, да гледат филми и да имат достъп до различни други опции за забавление. Освен това има функция за управление на семейството, която позволява на родителите да управляват достъпа на децата си до конзолата. Ако трябва да премахнете мениджър на семейство от вашия PS4, това ръководство ще ви покаже как.

Съдържание

 • Въведение
 • Изтриване на акаунт на семеен мениджър
 • Управление на семейните настройки
 • Заключение

Въведение

PlayStation 4 (PS4) е популярна конзола за игри, която позволява на потребителите да играят игри, да гледат филми и да имат достъп до различни други опции за забавление. Освен това има функция за управление на семейството, която позволява на родителите да управляват достъпа на децата си до конзолата. Ако трябва да премахнете мениджър на семейство от вашия PS4, това ръководство ще ви покаже как.

Изтриване на акаунт на семеен мениджър

За да изтриете акаунт на семеен мениджър, ще трябва да влезете в PlayStation Network (PSN) с акаунта, който искате да изтриете. След като влезете, отидете на Настройки меню и изберете Управление на семейството . От тук ще можете да изтриете акаунта на семейния мениджър.След като изтриете акаунта на семейния мениджър, ще трябва да създадете нов. За да направите това, отидете на Настройки меню и изберете Управление на семейството . От тук ще можете да създадете нов акаунт на семеен мениджър.

Управление на семейните настройки

След като създадете нов акаунт на семеен мениджър, ще можете да управлявате семейните настройки на вашия PS4. За да направите това, отидете на Настройки меню и изберете Управление на семейството . От тук ще можете да настроите родителски контрол, да управлявате потребителски акаунти и да управлявате ограничения за съдържание.

Можете също да управлявате семейните настройки на уебсайта на PlayStation. За да направите това, влезте в PlayStation Network (PSN) с акаунта на семейния мениджър. След като влезете, отидете на Управление на семейството страница и изберете Семейни настройки раздел. От тук ще можете да управлявате семейните настройки на вашия PS4.

Заключение

Премахването на мениджър на семейството от вашия PS4 е лесен процес. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в PlayStation Network (PSN) с акаунта, който искате да изтриете, отидете на Настройки меню и изберете Управление на семейството . От тук ще можете да изтриете акаунта на семейния мениджър и да създадете нов. След като създадете нов акаунт на семеен мениджър, ще можете да управлявате семейните настройки на вашия PS4.

ЧЗВ

 • Q: Как да изтрия акаунт на семеен мениджър?
  A: За да изтриете акаунт на семеен мениджър, ще трябва да влезете в PlayStation Network (PSN) с акаунта, който искате да изтриете. След като влезете, отидете на Настройки меню и изберете Управление на семейството . От тук ще можете да изтриете акаунта на семейния мениджър.
 • Q: Как да управлявам семейните настройки на моя PS4?
  A: За да управлявате семейните настройки на вашия PS4, отидете на Настройки меню и изберете Управление на семейството . От тук ще можете да настроите родителски контрол, да управлявате потребителски акаунти и да управлявате ограничения за съдържание.
 • Q: Мога ли да управлявам семейните настройки на уебсайта на PlayStation?
  A: Да, можете да управлявате семейните настройки на уебсайта на PlayStation. За да направите това, влезте в PlayStation Network (PSN) с акаунта на семейния мениджър. След като влезете, отидете на Управление на семейството страница и изберете Семейни настройки раздел. От тук ще можете да управлявате семейните настройки на вашия PS4.

Таблица

Задача стъпки
Изтриване на акаунт на семеен мениджър 1. Влезте в PSN с акаунт за изтриване
2. Отидете в Настройки > Семейно управление
3. Изтрийте акаунта на семейния мениджър
Управление на семейните настройки 1. Отидете в Настройки > Семейно управление
2. Настройте родителски контрол
3. Управление на потребителски акаунти
4. Управлявайте ограниченията за съдържание

За повече информация как да премахнете мениджър на семейство от вашия PS4, моля, вижте Уебсайт на PlayStation или Ръководство за потребителя на PlayStation 4 .

Премахването на мениджър на семейството от вашия PS4 е лесен процес. Със стъпките, описани в това ръководство, трябва да можете лесно да изтриете акаунт на семеен мениджър и да управлявате семейните настройки на вашия PS4.

Търсите ли начини да подобрите своето магическо изживяване? Ако е така, може да обмислите да вземете теста за Patronus в Wizarding World. Този тест ще ви помогне да определите кое животно най-добре представя вашия вътрешен дух. Повторете теста за Patronus за да разберете какъв е вашият патронус.

Имате ли акаунт в Goat, който вече не ви е необходим? Ако е така, може би се чудите как да го изтриете. За щастие процесът е относително прост. Как да изтриете акаунт в Goat е ръководство стъпка по стъпка, което ще ви помогне да премахнете акаунта си бързо и лесно.

Търсите ли начин да премахнете начина си на плащане от Zoosk? Ако е така, може би се чудите как да го направите. За щастие процесът е сравнително лесен. Премахнете кредитната карта от Zoosk е ръководство стъпка по стъпка, което ще ви помогне да премахнете метода си на плащане бързо и лесно.

Независимо дали искате да вземете теста за Patronus, да изтриете акаунт в Goat или да премахнете метода си на плащане от Zoosk, хипервръзките по-горе ще ви помогнат да го направите бързо и лесно. Само с няколко щраквания можете да подобрите своето магическо изживяване и да се уверите, че личната ви информация е защитена.

Споделете С Приятелите Си :