Как да намерите вашите запазени проекти в PicsArt

Дял:

? Уча. Ще ви покажем как да получите достъп до вашите проекти и ще ви предоставим полезни съвети за тяхното организиране.

PicsArt е мощно приложение за редактиране на снимки и дизайн, което ви позволява да създавате невероятни проекти. Но ако сте създали проект и не можете да го намерите, това може да бъде разочароващо. В тази статия ще ви покажем.

Достъп до вашите проекти

За достъп до вашите запазени проекти в PicsArt, отворете приложението и докоснете проекти раздел в долната част на екрана. Това ще отвори проекти страница, която показва всички ваши запазени проекти. Можете също да получите достъп до вашите проекти, като докоснете Моите проекти раздел в горната част на екрана.

Организиране на вашите проекти

След като получите достъп до вашите проекти, можете да ги организирате, като докоснете Организирайте бутон в горната част на екрана. Това ще отвори Организирайте страница, която ви позволява да сортирате вашите проекти по дата, име или тип. Можете също да създавате папки, за да организирате вашите проекти.Споделяне на вашите проекти

След като намерите и организирате вашите проекти, можете да ги споделите с други. За да направите това, докоснете Дял бутон в горната част на екрана. Това ще отвори Дял страница, която ви позволява да споделяте вашите проекти чрез имейл, текстово съобщение или социални медии.

Изтриване на вашите проекти

Ако вече не се нуждаете от проект, можете да го изтриете. За да направите това, докоснете Изтрий бутон в горната част на екрана. Това ще отвори Изтрий страница, която ви позволява да изтриете един или повече проекти.

Запазване на вашите проекти

Ако искате да запазите проект, докоснете Запазване бутон в горната част на екрана. Това ще отвори Запазване страница, която ви позволява да запазите проекта си на вашето устройство или в облака.

Съвети за намиране на вашите проекти

Ако имате проблеми с намирането на вашите проекти, ето няколко съвета, които да ви помогнат:

  • Организирайте вашите проекти в папки.
  • Назовете проектите си по някакъв описателен начин.
  • Използвайте лентата за търсене, за да намерите конкретни проекти.

ЧЗВ

  • Q: Как да получа достъп до моите проекти? A: За достъп до вашите проекти отворете приложението и докоснете проекти раздел в долната част на екрана.
  • Q: Как да организирам проектите си? A: За да организирате вашите проекти, докоснете Организирайте бутон в горната част на екрана.
  • Q: Как да споделя моите проекти? A: За да споделите вашите проекти, докоснете Дял бутон в горната част на екрана.
  • Q: Как да изтрия проектите си? A: За да изтриете вашите проекти, докоснете Изтрий бутон в горната част на екрана.
  • Q: Как да запазя проектите си? A: За да запазите вашите проекти, докоснете Запазване бутон в горната част на екрана.

Заключение

Намирането на вашите запазени проекти в PicsArt е лесно. Просто отворете приложението и докоснете проекти раздел в долната част на екрана. След това можете да организирате, споделяте и изтривате вашите проекти. За повече съвети вижте Помощна страница на PicsArt или блог .

Споделете С Приятелите Си :