Как да изключите телефона си от вашия Smart TV

Дял:

Смарт телевизорите са чудесен начин да поддържате връзка с любимите си стрийминг услуги, но могат да се използват и за свързване с вашия телефон. Ако искате да изключите телефона си от вашия смарт телевизор, сте попаднали на правилното място. Ще разгледаме стъпките както за устройства с Android, така и за iOS, както и ще предоставим полезни съвети за отстраняване на неизправности.

Прекъсване на връзката на вашия телефон с Android от вашия смарт телевизор

Ако използвате телефон с Android, процесът за прекъсване на връзката му с вашия смарт телевизор е относително прост. Ето какво трябва да направите:

 • Отворете приложението Настройки на телефона си с Android.
 • Докоснете „Свързани устройства“.
 • Докоснете „Сдвоени устройства“.
 • Докоснете името на вашия смарт телевизор.
 • Докоснете „Раздвояване“.

Изключване на вашето iOS устройство от вашия смарт телевизор

Ако използвате устройство с iOS, процесът за прекъсване на връзката му с вашия смарт телевизор е малко по-различен. Ето какво трябва да направите: • Отворете приложението Настройки на вашето iOS устройство.
 • Докоснете „Bluetooth“.
 • Докоснете името на вашия смарт телевизор.
 • Докоснете „Забравете това устройство“.

Съвети за отстраняване на неизправности

Ако имате проблеми с прекъсването на връзката между телефона и смарт телевизора, ето няколко съвета, които могат да ви помогнат:

 • Уверете се, че телефонът и смарт телевизорът ви са включени.
 • Уверете се, че телефонът и вашият смарт телевизор са свързани към една и съща Wi-Fi мрежа.
 • Уверете се, че телефонът и вашият смарт телевизор са в обхват един на друг.
 • Ако използвате телефон с Android, уверете се, че настройката „Bluetooth“ е активирана.
 • Ако използвате устройство с iOS, уверете се, че настройката „Bluetooth“ е активирана и настройката „Personal Hotspot“ е деактивирана.

ЧЗВ

 • Q: Как да прекъсна връзката между телефона и смарт телевизора?
  A: Процесът зависи от вида на устройството, което използвате. За телефони с Android отворете приложението Настройки, докоснете „Свързани устройства“, докоснете „Сдвоени устройства“, докоснете името на вашия смарт телевизор и докоснете „Прекратяване на сдвояването“. За устройства с iOS отворете приложението Настройки, докоснете „Bluetooth“, докоснете името на вашия смарт телевизор и докоснете „Забравете това устройство“.
 • Q: Какво става, ако имам проблем с изключването на телефона от смарт телевизора?
  A: Ако имате проблеми с прекъсването на връзката между телефона и смарттелевизора, уверете се, че и телефонът, и смарттелевизорът ви са включени, свързани към една и съща Wi-Fi мрежа и в обхват един на друг. Ако използвате телефон с Android, уверете се, че настройката „Bluetooth“ е активирана. Ако използвате устройство с iOS, уверете се, че настройката „Bluetooth“ е активирана и настройката „Personal Hotspot“ е деактивирана.

Сравняване на процесите на изключване на Android и iOS

Процесът зависи от вида на устройството, което използвате. За да ви помогнем да разберете по-добре разликите между двата процеса, създадохме следната таблица:

устройство стъпки
Android Отворете приложението Настройки, докоснете „Свързани устройства“, докоснете „Сдвоени устройства“, докоснете името на вашия смарт телевизор и докоснете „Раздвояване“.
iOS Отворете приложението Настройки, докоснете „Bluetooth“, докоснете името на вашия смарт телевизор и докоснете „Забравете това устройство“.

Сега, след като знаете как да изключите телефона си от вашия смарт телевизор, можете лесно да превключвате между устройства, без да се притеснявате, че сте свързани към грешното. За повече информация относно свързването и изключването на устройства вижте това полезно ръководство от How-To Geek.

Ако все още имате проблеми с изключването на телефона от вашия смарт телевизор, това ръководство от Lifewire може да е в състояние да помогне. Той обхваща различни теми, свързани със свързването и изключването на устройства, включително съвети за отстраняване на неизправности и др.

Сега, след като знаете как да изключите телефона си от вашия смарт телевизор, можете лесно да превключвате между устройства, без да се притеснявате, че сте свързани към грешното. С тези съвети ще можете да изключите телефона си от вашия смарт телевизор за нула време.

Изтриването на акаунти и домейни може да бъде трудна задача, но не е задължително. С правилната информация и насоки можете лесно да изтриете вашия домейн в Shopify, акаунт в Discord и профил в Bumble. За да ви помогнем, ето ръководство стъпка по стъпка как да отмените домейна на shopify , колко време отнема изтриването на акаунт в discord , и как да изтриете подкани на bumble .

Когато става въпрос за изтриване на вашия домейн Shopify, процесът е относително лесен. Първо ще трябва да влезете във вашия акаунт в Shopify и да отидете до страницата Домейни. Оттам можете да изберете домейна, който искате да изтриете, и да щракнете върху бутона Изтриване. След като потвърдите изтриването, домейнът ще бъде премахнат от вашия акаунт. В зависимост от вашия регистратор на домейни може да отнеме до 48 часа, докато домейнът бъде напълно премахнат от интернет.

Изтриването на акаунт в Discord също е относително лесно. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в акаунта си и да отидете до страницата с потребителски настройки. Оттам можете да изберете опцията Изтриване на акаунт и да следвате инструкциите на екрана. След като потвърдите изтриването, акаунтът ви ще бъде изтрит за постоянно. Обикновено отнема до две седмици, докато акаунтът бъде напълно премахнат от сървърите на Discord.

И накрая, изтриването на вашия профил в Bumble е също толкова лесно. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в акаунта си и да отидете на страницата с настройки. Оттам можете да изберете опцията Изтриване на профил и да следвате инструкциите на екрана. След като потвърдите изтриването, вашият профил ще бъде изтрит за постоянно. Обикновено отнема до 24 часа, докато профилът бъде напълно премахнат от сървърите на Bumble.

Изтриването на акаунти и домейни може да бъде обезсърчаваща задача, но с правилната информация и насоки можете лесно да изтриете своя домейн в Shopify, акаунт в Discord и профил в Bumble. Така че, ако искате да изтриете някой от тези акаунти или домейни, не забравяйте да следвате стъпките, описани в това ръководство.

Споделете С Приятелите Си :