Как да прекъснете връзката на Clash of Clans от друго устройство

Дял:

Clash of Clans е популярна мобилна игра, която позволява на играчите да строят свои собствени села, да тренират войски и да се бият срещу други играчи. Ако обаче сте свързали акаунта си с друго устройство, може да искате да го прекъснете, за да защитите данните си. В тази статия ще обясним как да прекъснете връзката на вашия акаунт в Clash of Clans от друго устройство.

Съдържание

 • Прекъсване на връзката с устройството
 • Защита на вашия акаунт
 • Често задавани въпроси

Прекъсване на връзката с устройството

Първата стъпка при прекъсването на връзката между вашия акаунт в Clash of Clans и друго устройство е да отворите играта на устройството, от което искате да прекъснете връзката. След като играта е отворена, натиснете върху Настройки икона в горния десен ъгъл на екрана. Това ще отвори Настройки меню. Оттук докоснете Сметка раздел. Това ще отвори Сметка меню. Тук ще видите списък с всички устройства, към които е свързан вашият акаунт. Докоснете устройството, от което искате да прекъснете връзката, и след това докоснете Прекъснете връзката бутон.

Защита на вашия акаунт

След като прекратите връзката на акаунта си с другото устройство, важно е да предприемете стъпки за защита на акаунта си. Първата стъпка е да създадете силна парола за вашия акаунт. Уверете се, че използвате комбинация от главни и малки букви, цифри и специални знаци. Трябва също така да активирате двуфакторно удостоверяване за вашия акаунт. Това ще добави допълнителен слой сигурност към вашия акаунт и ще ви помогне да го защитите от неоторизиран достъп.Често задавани въпроси

 • Q: Как да разбера дали акаунтът ми е свързан с друго устройство?
  A: Можете да проверите дали акаунтът ви е свързан с друго устройство, като отворите играта и докоснете Настройки икона. Оттук докоснете Сметка и ще видите списък с всички устройства, към които е свързан вашият акаунт.
 • Q: Какво трябва да направя, ако забравя паролата си?
  A: Ако забравите паролата си, можете да я нулирате, като докоснете Забравена парола връзка на екрана за вход. След това ще бъдете помолени да въведете своя имейл адрес и на имейла ви ще бъде изпратен код за потвърждение.
 • Q: Как да активирам двуфакторно удостоверяване?
  A: За да активирате двуфакторно удостоверяване, отворете играта и докоснете Настройки икона. Оттук докоснете Сметка и след това натиснете върху Двуфакторно удостоверяване бутон. Следвайте инструкциите на екрана, за да настроите двуфакторно удостоверяване за вашия акаунт.

Заключение

Прекъсването на връзката на вашия акаунт в Clash of Clans от друго устройство е лесен процес. Всичко, което трябва да направите, е да отворите играта на устройството, от което искате да прекъснете връзката, и да докоснете Настройки икона. Оттук докоснете Сметка и след това докоснете устройството, от което искате да прекъснете връзката. Накрая натиснете върху Прекъснете връзката бутон. Също така е важно да предприемете стъпки за защита на вашия акаунт, като например създаване на силна парола и активиране на двуфакторно удостоверяване.

За повече информация как да защитите акаунта си в Clash of Clans, вижте Страница за поддръжка на Supercell и на Блог на Clash of Clans .

Търсите ли отговори на своите въпроси относно игрите и технологиите? Не търсете повече! Имаме отговорите на вашите въпроси относно какво е picasa на моя телефон samsung , приложението за маймуни е забранено , и как да нулирам града на дракона . Picasa е приложение за редактиране и споделяне на снимки, което е предварително инсталирано на телефони Samsung. Позволява ви да редактирате и споделяте снимки с приятели и семейство. Можете също да го използвате, за да архивирате вашите снимки в облака. Що се отнася до приложението Monkey, възможно е да получите забрана за приложението, ако нарушите условията на услугата. Ако сте забранени, няма да можете да използвате приложението, докато забраната не бъде отменена. И накрая, ако искате да нулирате напредъка си в Dragon City, можете да го направите, като отидете в менюто с настройки и изберете опцията „Нулиране на напредъка“. Това ще нулира напредъка ви и ще ви позволи да започнете отначало.

Това са само няколко от въпросите, които може да имате относно игрите и технологиите. С правилната информация можете да получите нужните отговори и да се уверите, че използвате устройствата и приложенията си правилно. Независимо дали търсите информация за Picasa, Monkey или Dragon City, можете да намерите нужните отговори с малко проучване.

Споделете С Приятелите Си :