Как да изтриете акаунта си за пълен достъп в CBS

Дял:

Научете в няколко прости стъпки. Ще ви обясним процеса и ще предоставим полезни съвети, за да сме сигурни, че няма да пропуснете важни стъпки.

CBS All Access е услуга за стрийминг, която ви позволява да гледате любимите си предавания и филми на CBS. Но ако вече не се интересувате от услугата, може би се чудите. В тази статия ще обясним процеса и ще предоставим полезни съвети, за да сте сигурни, че няма да пропуснете важни стъпки.

Стъпки за изтриване на вашия акаунт за пълен достъп в CBS

Изтриването на вашия акаунт в CBS All Access е лесен процес. Ето стъпките, които трябва да предприемете:

 1. Влезте във вашия акаунт в CBS All Access.
 2. Отидете на Настройки на акаунта страница.
 3. Превъртете надолу до Отказ от абонамент раздел.
 4. Щракнете върху Отказ от абонамент бутон.
 5. Потвърдете анулирането си.

Съвети за изтриване на вашия акаунт за пълен достъп в CBS

Преди да изтриете акаунта си в CBS All Access, трябва да имате предвид няколко неща: • Няма да имате достъп до акаунта си, след като го изтриете.
 • Няма да можете да гледате нито едно от предаванията или филмите, които сте закупили или наели.
 • Няма да имате достъп до нито една от функциите на услугата, като например DVR или възможността да гледате телевизия на живо.

Какво се случва, след като изтриете акаунта си за пълен достъп в CBS?

След като изтриете акаунта си в CBS All Access, вече няма да имате достъп до услугата. Вашият абонамент ще бъде анулиран и повече няма да бъдете таксувани за услугата. Освен това вече няма да можете да гледате нито едно от предаванията или филмите, които сте закупили или наели.

Можете ли да активирате отново своя акаунт за пълен достъп в CBS?

Да, можете да активирате отново своя акаунт в CBS All Access по всяко време. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в акаунта си и да щракнете върху Повторно активиране на абонамента бутон. След това ще имате достъп до услугата отново.

Можете ли да получите възстановяване на сумата за вашия абонамент за пълен достъп до CBS?

Да, можете да получите възстановяване на сумата за вашия абонамент за CBS All Access. Можете да поискате възстановяване на сумата, като се свържете с отдела за обслужване на клиенти на CBS All Access. Те ще прегледат вашата заявка и ще определят дали отговаряте на условията за възстановяване на сумата.

Заключение

Изтриването на вашия акаунт в CBS All Access е лесен процес. Просто следвайте стъпките, описани по-горе, и ще можете да изтриете акаунта си за нула време. Не забравяйте да имате предвид съветите, които предоставихме, и ще можете да изтриете акаунта си без никакви проблеми. Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с обслужването на клиенти на CBS All Access за съдействие.

ЧЗВ

 • Q: Как да изтрия акаунта си в CBS All Access? A: Влезте в своя акаунт в CBS All Access, отидете на страницата с настройки на акаунта, превъртете надолу до секцията Отказ от абонамент, щракнете върху бутона Отказ от абонамента и потвърдете анулирането си.
 • Q: Какво се случва, след като изтрия акаунта си в CBS All Access? A: След като изтриете акаунта си в CBS All Access, вече няма да имате достъп до услугата. Вашият абонамент ще бъде анулиран и повече няма да бъдете таксувани за услугата.
 • Q: Мога ли да активирам повторно своя акаунт в CBS All Access? A: Да, можете да активирате отново своя акаунт в CBS All Access по всяко време. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в акаунта си и да щракнете върху бутона Повторно активиране на абонамента.
 • Q: Мога ли да получа възстановяване на сумата за моя абонамент за CBS All Access? A: Да, можете да получите възстановяване на сумата за вашия абонамент за CBS All Access. Можете да поискате възстановяване на сумата, като се свържете с отдела за обслужване на клиенти на CBS All Access.

Таблица

Действие стъпки
Влизам Отидете на страницата с настройки на акаунта
Отказ от абонамент Превъртете надолу до секцията Отмяна на абонамента
Потвърдете анулирането Щракнете върху бутона Отказ от абонамента и потвърдете анулирането си

За повече информация вижте CBS All Access Help и Условия за ползване на CBS All Access .

Ако търсите информация как да изтриете ръководство за потребителя на Kindle, да нулирате акаунта си в Minecraft или да промените акаунта си в Xbox One от детски на възрастен, попаднали сте на правилното място. С помощта на тези полезни ръководства можете лесно да управлявате вашите цифрови акаунти и да ги пазите защитени.

За да изтриете ръководство за потребителя на Kindle, просто отидете в магазина на Kindle и изберете ръководството, което искате да изтриете. След това щракнете върху бутона „Изтриване“ и потвърдете изтриването. Това ще премахне ръководството от вашето устройство и ще освободи място за съхранение.

Ако трябва да нулирате акаунта си в Minecraft, можете да го направите, като следвате ръководството стъпка по стъпка тук . Това ръководство ще ви преведе през процеса на нулиране на вашия акаунт, включително как да нулирате паролата си и други настройки на акаунта.

И накрая, ако трябва да промените акаунта си в Xbox One от детски на възрастен, можете да го направите, като следвате инструкциите тук . Това ръководство ще ви предостави стъпките, които трябва да предприемете, за да промените настройките на акаунта си и да се уверите, че акаунтът ви е защитен.

Като следвате тези полезни ръководства, можете лесно да управлявате своите цифрови акаунти и да ги поддържате защитени. Независимо дали търсите информация как да изтриете ръководство за потребителя на Kindle тук , нулирайте акаунта си в Minecraft или сменете акаунта си в Xbox One от детски на възрастен, можете да намерите информацията, от която се нуждаете, за да сте в безопасност онлайн.

Споделете С Приятелите Си :