Как да изтриете приложението Nike Run Club

Дял:

Учете от вашето устройство. Предоставяме инструкции стъпка по стъпка за устройства с iOS и Android. Приложението Nike Run Club е чудесен начин да следите напредъка си в бягането и да останете мотивирани. Но ако вече не се нуждаете от приложението, може да искате да го изтриете от устройството си. В тази статия ще предоставим инструкции стъпка по стъпка за изтриване на приложението Nike Run Club от устройства с iOS и Android.

Изтриване на приложението Nike Run Club на iOS

Стъпка 1: Отворете приложението Настройки

За да изтриете приложението Nike Run Club от вашето iOS устройство, ще трябва да отворите приложението Настройки. Можете да направите това, като докоснете иконата за настройки на началния екран.

Стъпка 2: Изберете Общи

След като отворите приложението Настройки, изберете опцията „Общи“. Това ще отвори ново меню с няколко опции.

Стъпка 3: Изберете iPhone Storage

Превъртете надолу менюто, докато намерите опцията „iPhone Storage“. Докоснете тази опция, за да отворите списък с всички приложения, инсталирани на вашето устройство.

Стъпка 4: Изберете приложението Nike Run Club

Превъртете през списъка с приложения, докато намерите приложението Nike Run Club. Докоснете приложението, за да отворите ново меню.

Стъпка 5: Изберете Изтриване на приложение

В долната част на менюто ще видите опция „Изтриване на приложение“. Докоснете тази опция, за да изтриете приложението Nike Run Club от вашето устройство.

Изтриване на приложението Nike Run Club на Android

Стъпка 1: Отворете приложението Настройки

За да изтриете приложението Nike Run Club от устройството си с Android, ще трябва да отворите приложението Настройки. Можете да направите това, като докоснете иконата за настройки на началния екран.

Стъпка 2: Изберете Приложения и известия

След като отворите приложението Настройки, изберете опцията „Приложения и известия“. Това ще отвори ново меню с няколко опции.

Стъпка 3: Изберете Вижте всички приложения

Превъртете надолу менюто, докато намерите опцията „Вижте всички приложения“. Докоснете тази опция, за да отворите списък с всички приложения, инсталирани на вашето устройство.

Стъпка 4: Изберете приложението Nike Run Club

Превъртете през списъка с приложения, докато намерите приложението Nike Run Club. Докоснете приложението, за да отворите ново меню.

Стъпка 5: Изберете Деинсталиране

В долната част на менюто ще видите опция „Деинсталиране“. Докоснете тази опция, за да изтриете приложението Nike Run Club от вашето устройство.

Завършване

Сега, след като знаете както от устройствата с iOS, така и с Android, можете лесно да премахнете приложението от вашето устройство, ако вече не ви е необходимо. За повече информация относно приложението Nike Run Club вижте Официален сайт на Nike или Ръководство на CNET .

ЧЗВ

  • Q: Как да изтрия приложението Nike Run Club? A: За да изтриете приложението Nike Run Club, отворете приложението Настройки на вашето устройство и изберете опцията „Общи“ или „Приложения и известия“. След това изберете опцията „iPhone Storage“ или „See All Apps“ и изберете приложението Nike Run Club. Накрая изберете опцията „Изтриване на приложение“ или „Деинсталиране“, за да изтриете приложението от вашето устройство.
  • Q: Приложението Nike Run Club безплатно ли е? A: Да, приложението Nike Run Club е безплатно за изтегляне и използване.
  • Q: Приложението Nike Run Club работи ли с Apple Watch? A: Да, приложението Nike Run Club е съвместимо с Apple Watch.

Сравняване на iOS и Android

устройство Стъпки за изтриване на приложение
iOS Отворете Settings > Select General > Select iPhone Storage > Select Nike Run Club App > Select Delete App
Android Отворете Настройки > Изберете Приложения и известия > Изберете Вижте всички приложения > Изберете Приложение Nike Run Club > Изберете Деинсталиране
Сега, след като знаете както от устройствата с iOS, така и с Android, можете лесно да премахнете приложението от вашето устройство, ако вече не ви е необходимо.

Ако търсите да премахнете ред от вашия акаунт в Sprint , ще трябва да се свържете с отдела за обслужване на клиенти. Те ще могат да ви помогнат с процеса и да се уверят, че всичко е обработено правилно. Важно е да се уверите, че разполагате с цялата необходима информация, преди да започнете процеса, така че не забравяйте да подготвите номера на сметката си и друга подходяща информация.

Ако се чудите какво е Picasa на вашия телефон Samsung , това е приложение за редактиране на снимки, което ви позволява да редактирате и споделяте снимки. Това е чудесен начин да се уверите, че вашите снимки изглеждат по най-добрия начин, и е лесен за използване. Можете също да го използвате, за да споделяте снимки с приятели и семейство, така че е чудесен начин да поддържате връзка.

Ако се притеснявате, че някой има изтриха номера ви от своя iPhone , има няколко начина за проверка. Можете да прегледате хронологията на обажданията си, за да видите дали номерът все още е там, или можете да опитате да се обадите на номера, за да видите дали все още е активен. Ако номерът вече не е активен, вероятно е изтрит. Можете също да проверите списъка си с контакти, за да видите дали номерът все още е там.Важно е да сте в крак с акаунта си и да сте сигурни, че всичко е актуално. Премахването на ред от вашия акаунт в Sprint, разбирането какво е Picasa и знанието дали някой е изтрил номера ви са важни стъпки, които трябва да предприемете. С правилната информация и малко проучване можете да се уверите, че акаунтът ви е защитен и актуален.

Споделете С Приятелите Си :