Как да изтриете снимки от Discord Mobile

Дял:

Научете с това ръководство стъпка по стъпка. Ще разгледаме как да изтриете изображения от сървър, канал и директно съобщение. Discord е популярна платформа за съобщения за геймъри и други общности. Предлага се както на настолни, така и на мобилни устройства и е лесно да споделяте изображения и други медии с приятелите си. Но ако искате да изтриете снимки от Discord Mobile, не винаги е очевидно как да го направите. В това ръководство ще ви покажем как да изтриете изображения от сървър, канал и директно съобщение.

Как да изтриете снимки от сървър

Ако искате да изтриете снимки от сървър, ще трябва да сте администратор или да имате разрешение „Управление на съобщения“. Ето как да изтриете изображения от сървър:

Стъпка 1: Отворете сървъра

Отворете сървъра, от който искате да изтриете снимки.

Стъпка 2: Намерете изображението

Превъртете през съобщенията, докато намерите изображението, което искате да изтриете.

Стъпка 3: Изтрийте изображението

Щракнете върху трите точки до изображението и изберете „Изтриване“.

Как да изтриете снимки от канал

Ако искате да изтриете снимки от канал, ще трябва да сте администратор или да имате разрешение „Управление на съобщения“. Ето как да изтриете изображения от канал:

Стъпка 1: Отворете канала

Отворете канала, от който искате да изтриете снимки.

Стъпка 2: Намерете изображението

Превъртете през съобщенията, докато намерите изображението, което искате да изтриете.

Стъпка 3: Изтрийте изображението

Щракнете върху трите точки до изображението и изберете „Изтриване“.

Как да изтриете снимки от директно съобщение

Ако искате да изтриете снимки от директно съобщение, ще трябва да сте подателят или получателят на съобщението. Ето как да изтриете изображения от директно съобщение:

Стъпка 1: Отворете директното съобщение

Отворете директното съобщение, от което искате да изтриете снимки.

Стъпка 2: Намерете изображението

Превъртете през съобщенията, докато намерите изображението, което искате да изтриете.

Стъпка 3: Изтрийте изображението

Щракнете върху трите точки до изображението и изберете „Изтриване“.

ЧЗВ

  • Q: Как да изтрия снимки от сървър? A: Ще трябва да сте администратор или да имате разрешение „Управление на съобщения“. Щракнете върху трите точки до изображението и изберете „Изтриване“.
  • Q: Как да изтрия снимки от канал? A: Ще трябва да сте администратор или да имате разрешение „Управление на съобщения“. Щракнете върху трите точки до изображението и изберете „Изтриване“.
  • Q: Как да изтрия снимки от директно съобщение? A: Ще трябва да сте подателят или получателят на съобщението. Щракнете върху трите точки до изображението и изберете „Изтриване“.

Резюме

Изтриването на снимки от Discord Mobile е лесно, след като знаете как. За да изтриете изображения от сървър, ще трябва да сте администратор или да имате разрешение „Управление на съобщения“. За да изтриете изображения от канал, трябва да сте администратор или да имате разрешение „Управление на съобщения“. За да изтриете изображения от директно съобщение, трябва да сте подателят или получателят на съобщението.

Допълнителна информация

За повече информация вижте следните ресурси:Изтриването на снимки от Discord Mobile е лесно, след като знаете как. С това ръководство вече знаете как да изтриете изображения от сървър, канал и директно съобщение.

Ако търсите начини да управлявате цифровия си живот, има няколко стъпки, които можете да предприемете, за да сте сигурни, че всичко е организирано и работи гладко. Една от най-популярните дигитални платформи е Steam и ако търсите премахнете Dota 2 от вашата Steam библиотека , има няколко стъпки, които можете да предприемете. Първо ще трябва да отворите Steam клиента и да отидете до раздела Библиотека. Оттам можете да щракнете с десния бутон върху играта, която искате да премахнете, и да изберете Деинсталиране. Това ще премахне играта от вашата библиотека, но пак ще можете да я преинсталирате по всяко време.

Друга популярна цифрова платформа е Outlook и ако търсите премахнете снимки от Outlook , има няколко стъпки, които можете да предприемете. Първо ще трябва да отворите клиента на Outlook и да отидете до раздела Картини. Оттам можете да изберете снимката, която искате да премахнете, и да щракнете върху бутона Изтриване. Това ще премахне снимката от вашия акаунт в Outlook, но пак ще можете да я добавите обратно по всяко време.

И накрая, ако търсите изтрийте акаунт в Instagram , има няколко стъпки, които можете да предприемете. Първо ще трябва да отворите приложението Instagram и да отидете до раздела Настройки. Оттам можете да изберете опцията Изтриване на акаунт и да следвате подканите, за да изтриете акаунта си. Ще трябва да посочите валидна причина за изтриването на акаунта си и ще трябва да потвърдите решението си, като въведете паролата си. След като направите това, вашият акаунт ще бъде изтрит за постоянно.Споделете С Приятелите Си :