Как да изтриете Picasa снимки от Samsung Galaxy S5

Дял:

Търсите ли начин да изтриете Picasa снимки от вашия Samsung Galaxy S5? Ако е така, вие сте попаднали на правилното място. В тази статия ще предоставим инструкции стъпка по стъпка как да изтриете снимки на Picasa от вашето устройство.

Изтриване на Picasa снимки от вашия Samsung Galaxy S5

Процесът на изтриване на Picasa снимки от вашия Samsung Galaxy S5 е относително прост. Ето какво трябва да направите:

Стъпка 1: Отворете приложението Галерия

Първата стъпка е да отворите приложението Галерия на вашето устройство. За да направите това, просто докоснете иконата Галерия на началния екран.Стъпка 2: Изберете албума на Picasa

След като приложението Галерия е отворено, ще трябва да изберете албума на Picasa. За да направите това, докоснете раздела „Албуми“ в горната част на екрана и след това изберете албума „Picasa“.

Стъпка 3: Изберете снимките, които искате да изтриете

След като изберете албума на Picasa, ще можете да изберете снимките, които искате да изтриете. За да направите това, просто докоснете снимките, които искате да изтриете, и след това докоснете бутона „Изтриване“ в долната част на екрана.

Стъпка 4: Потвърдете изтриването

След като изберете снимките, които искате да изтриете, ще трябва да потвърдите изтриването. За да направите това, докоснете бутона „Изтриване“ в долната част на екрана.

Стъпка 5: Насладете се на вашата галерия Cleaner

След като потвърдите изтриването, снимките ще бъдат премахнати от вашето устройство. Вече можете да се насладите на по-чисто приложение Галерия на вашия Samsung Galaxy S5.

Често задавани въпроси

  • Q: Как да изтрия няколко снимки от Picasa?
    A: За да изтриете няколко снимки от Picasa, отворете приложението Галерия на вашето устройство, изберете албума на Picasa, докоснете снимките, които искате да изтриете, и след това докоснете бутона „Изтриване“ в долната част на екрана.
  • Q: Мога ли да изтрия Picasa снимки от моя компютър?
    A: Да, можете да изтриете снимки на Picasa от вашия компютър. За да направите това, отворете приложението Picasa на вашия компютър, изберете снимките, които искате да изтриете, и след това щракнете върху бутона „Изтриване“.
  • Q: Мога ли да изтрия Picasa снимки от телефона си?
    A: Да, можете да изтриете Picasa снимки от телефона си. За да направите това, отворете приложението Галерия на вашето устройство, изберете албума Picasa, докоснете снимките, които искате да изтриете, и след това докоснете бутона „Изтриване“ в долната част на екрана.

Заключение

Изтриването на Picasa снимки от вашия Samsung Galaxy S5 е сравнително лесен процес. Всичко, което трябва да направите, е да отворите приложението Галерия на вашето устройство, да изберете албума на Picasa, да докоснете снимките, които искате да изтриете, и след това да докоснете бутона „Изтриване“ в долната част на екрана. След като потвърдите изтриването, снимките ще бъдат премахнати от вашето устройство.

За повече информация как да изтриете Picasa снимки от вашия Samsung Galaxy S5, вижте тази статия от Samsung или тази статия от Digital Trends.

Социалните медии се превърнаха в неразделна част от живота ни. Използваме го, за да поддържаме връзка с нашите приятели, семейство и колеги. Но понякога се налага да изтрием приятел или съобщение от нашите акаунти. Това може да стане лесно с няколко лесни стъпки.

Ако искате да изтриете приятел в Words with Friends, можете да го направите, като следвате инструкциите в как да изтриете някого от думи с приятели ръководство. Ще ви покаже как да премахнете някого от списъка си с приятели.

Ако трябва да изтриете съобщения на MSP, можете да намерите инструкциите в как да изтриете съобщения на msp ръководство. Ще ви покаже как да изтриете съобщения от акаунта си.

И накрая, ако искате да премахнете имейла си от акаунта си в Twitter, можете да намерите инструкциите в как да премахнете имейл от Twitter акаунт ръководство. Ще ви покаже как да премахнете своя имейл адрес от вашия Twitter профил.

Като следвате тези прости стъпки, можете лесно да изтриете приятел, съобщение или имейл адрес от акаунтите си в социалните медии. Това ще ви помогне да поддържате акаунтите си сигурни и организирани.

Споделете С Приятелите Си :