Как да изтриете съобщения на MSP 2019

Дял:

Научете с това ръководство стъпка по стъпка. Ще разгледаме как да изтриете съобщения от входящата кутия, изпратени съобщения и други.

MSP 2019 е популярна платформа за съобщения, която позволява на потребителите да комуникират помежду си. Това е чудесен начин да поддържате връзка с приятели и семейство, но понякога може да се наложи да изтриете съобщения по различни причини. В това ръководство ще ви покажем.

Изтриване на съобщения от входящата кутия

Първата стъпка за изтриване на съобщения в MSP 2019 е да отворите входящата кутия. За да направите това, щракнете върху раздела „Входящи“ в горната част на страницата. След като сте във входящата кутия, ще видите списък с всички съобщения, които сте получили. За да изтриете съобщение, просто щракнете върху бутона „Изтриване“ до съобщението.

Изтриване на изпратени съобщения

Ако трябва да изтриете съобщение, което сте изпратили, можете да го направите, като отворите папката „Изпратено“. За да направите това, щракнете върху раздела „Изпратени“ в горната част на страницата. След като сте в папката изпратени, ще видите списък с всички съобщения, които сте изпратили. За да изтриете съобщение, просто щракнете върху бутона „Изтриване“ до съобщението.Изтриване на множество съобщения

Ако трябва да изтриете няколко съобщения наведнъж, можете да го направите, като изберете съобщенията, които искате да изтриете. За да изберете няколко съобщения, щракнете върху квадратчето за отметка до всяко съобщение. След като сте избрали съобщенията, които искате да изтриете, щракнете върху бутона „Изтриване“ в горната част на страницата.

Изтриване на всички съобщения

Ако трябва да изтриете всичките си съобщения наведнъж, можете да го направите, като щракнете върху бутона „Изтриване на всички“ в горната част на страницата. Това ще изтрие всички съобщения във входящата ви поща и папката за изпратени.

Изтриване на съобщения от конкретен потребител

Ако трябва да изтриете всички съобщения от конкретен потребител, можете да го направите, като щракнете върху бутона „Изтриване на всички от потребителя“ в горната част на страницата. Това ще изтрие всички съобщения от избрания потребител.

Изтриване на съобщения от конкретна дата

Ако трябва да изтриете всички съобщения от определена дата, можете да го направите, като щракнете върху бутона „Изтриване на всички от дата“ в горната част на страницата. Това ще изтрие всички съобщения от избраната дата.

Завършване

Изтриването на съобщения в MSP 2019 е прост процес. Всичко, което трябва да направите, е да отворите папката „Входящи“ или „Изпратени“, да изберете съобщенията, които искате да изтриете, и да кликнете върху бутона „Изтриване“. Можете също да изтриете всичките си съобщения наведнъж или да изтриете всички съобщения от определен потребител или дата.

За повече информация вижте тази статия от поддръжката на MSP.

ЧЗВ

  • Q: Как да изтрия съобщения от входящата кутия? A: За да изтриете съобщение от входящата кутия, просто щракнете върху бутона „Изтриване“ до съобщението.
  • Q: Как да изтрия изпратените съобщения? A: За да изтриете изпратено съобщение, отворете папката „Изпратено“ и щракнете върху бутона „Изтриване“ до съобщението.
  • Q: Как да изтрия няколко съобщения? A: За да изтриете няколко съобщения, изберете съобщенията, които искате да изтриете, и щракнете върху бутона „Изтриване“ в горната част на страницата.
  • Q: Как да изтрия всички съобщения? A: За да изтриете всички съобщения, щракнете върху бутона „Изтриване на всички“ в горната част на страницата.
  • Q: Как да изтрия съобщения от определен потребител? A: За да изтриете всички съобщения от конкретен потребител, щракнете върху бутона „Изтриване на всички от потребителя“ в горната част на страницата.
  • Q: Как да изтрия съобщения от определена дата? A: За да изтриете всички съобщения от определена дата, щракнете върху бутона „Изтриване на всички от дата“ в горната част на страницата.

Резюме

Действие Инструкции
Изтриване от входящата кутия Кликнете върху бутона „Изтриване“ до съобщението.
Изтриване на изпратени съобщения Отворете папката „Изпратени“ и щракнете върху бутона „Изтриване“ до съобщението.
Изтриване на множество съобщения Изберете съобщенията, които искате да изтриете, и щракнете върху бутона „Изтриване“ в горната част на страницата.
Изтриване на всички съобщения Кликнете върху бутона „Изтриване на всички“ в горната част на страницата.
Изтриване на съобщения от конкретен потребител Кликнете върху бутона „Изтриване на всички от потребителя“ в горната част на страницата.
Изтриване на съобщения от конкретна дата Кликнете върху бутона „Изтриване на всички от датата“ в горната част на страницата.

Изтриването на съобщения в MSP 2019 е прост процес. С това ръководство вече трябва да разберете по-добре. За повече информация вижте тази статия от поддръжката на MSP.

Споделете С Приятелите Си :