Как да изтриете данните за играта във Facebook

Дял:

Facebook е страхотна платформа за игра на игри с приятели и семейство. Но ако искате да изтриете данните за играта от вашия Facebook акаунт, това може да бъде малко сложно. В тази статия ще обясним как да изтриете данни за игри от вашия профил във Facebook и как да изтриете данни за игри от приложението си във Facebook.

Как да изтриете данните за играта от вашия Facebook профил

Ако искате да изтриете данните за играта от вашия Facebook профил, първата стъпка е да отидете на страницата на вашия профил. В лявата част на страницата ще видите списък с опции. Кликнете върху опцията „Дневник на активността“.

След като влезете в регистъра на активността, ще видите списък с всички дейности, които сте извършили във Facebook. Превъртете надолу, докато намерите играта, от която искате да изтриете данни. Кликнете върху играта и след това щракнете върху бутона „Изтриване“.След като щракнете върху бутона „Изтриване“, ще бъдете помолени да потвърдите, че искате да изтриете данните от играта. Щракнете върху „Потвърди“ и данните за играта ще бъдат изтрити от вашия профил.

Как да изтриете данните за играта от вашето Facebook приложение

Ако искате да изтриете данните за играта от вашето приложение Facebook, първата стъпка е да отворите приложението. В горния десен ъгъл на приложението ще видите икона на меню. Щракнете върху иконата на менюто и след това щракнете върху опцията „Настройки“.

След като влезете в менюто Настройки, ще видите списък с опции. Превъртете надолу, докато намерите опцията „Изтриване на данни за играта“. Щракнете върху опцията „Изтриване на данни за играта“ и след това щракнете върху бутона „Потвърждаване“.

След като щракнете върху бутона „Потвърждаване“, данните за играта ще бъдат изтрити от вашето приложение Facebook.

Често задавани въпроси

  • Q: Как да изтрия данните за играта от моя Facebook профил?
    A: За да изтриете данните за играта от вашия Facebook профил, отидете на страницата на вашия профил и щракнете върху опцията „Дневник на активността“. Превъртете надолу, докато намерите играта, от която искате да изтриете данни, и след това щракнете върху бутона „Изтриване“.
  • Q: Как да изтрия данни за играта от приложението си във Facebook?
    A: За да изтриете данните за играта от вашето приложение Facebook, отворете приложението и щракнете върху иконата на менюто. След това щракнете върху опцията „Настройки“ и превъртете надолу, докато намерите опцията „Изтриване на данни за играта“. Щракнете върху опцията „Изтриване на данни за играта“ и след това щракнете върху бутона „Потвърждаване“.

Заключение

Изтриването на данни за играта от вашия Facebook акаунт или приложение е лесно. Просто следвайте стъпките, описани в тази статия, и ще можете да изтриете данните за играта от вашия Facebook профил или приложение за нула време. За повече информация вижте Помощна страница на Facebook при изтриване на данни от играта.

Социалните медии се превърнаха в неразделна част от живота ни. Използваме го, за да поддържаме връзка с приятелите и семейството си, да споделяме мислите и преживяванията си и да намираме нови хора и интереси. Но с толкова много налична информация може да е трудно да следите всичко. Ето защо е важно да знаете как да изтриете предложения за търсене в Twitter, да възстановите старите си акаунти в Words with Friends 2 и да възстановите изтритите акаунти в Tinder.

Ако искате да изтриете предложения за търсене в Twitter, процесът е доста лесен. Всичко, което трябва да направите, е да отидете в настройките на вашия профил и да изберете раздела „Поверителност и безопасност“. Оттам можете да изберете да изтриете всички ваши предложения за търсене или само тези, които не искате да виждате повече. Това ще ви помогне да поддържате работата си в Twitter организирана и чиста.

Ако сте загубили достъп до акаунта си в Words with Friends 2, можете да го възстановите, като отидете на уебсайта на играта и щракнете върху връзката „Забравена парола“. След това ще бъдете помолени да въведете своя имейл адрес и ще ви бъде изпратена нова парола. След като влезете, можете да влезете в акаунта си и да започнете да играете отново.

И накрая, ако случайно сте изтрили акаунта си в Tinder, можете да го възстановите, като отидете на уебсайта на приложението и щракнете върху връзката „Забравена парола“. След това ще бъдете помолени да въведете своя имейл адрес и ще ви бъде изпратена нова парола. След като влезете, можете да влезете в акаунта си и да започнете да плъзгате отново.

Следвайки тези стъпки, можете лесно да изтриете предложения за търсене в Twitter, да възстановите старите си акаунти в Words with Friends 2 и да възстановите изтритите акаунти в Tinder. Така че, ако някога попаднете в ситуация, в която трябва да изтриете или възстановите нещо, ще знаете точно какво да направите. Само не забравяйте винаги да поддържате акаунтите си в социалните медии сигурни и актуални.

Споделете С Приятелите Си :