Как да изтриете имейл адреси за автоматично попълване на Android

Дял:

Научете устройства. Ще ви покажем стъпките, които трябва да предприемете, за да премахнете нежелани имейл адреси от вашето устройство.

Ако използвате устройство с Android, може би сте забелязали, че то автоматично запазва имейл адресите, когато ги въвеждате в текстово поле. Това е функция, наречена автоматично попълване, и може да бъде полезна, когато въвеждате информация бързо. Но ако искате да изтриете имейл адресите за автоматично попълване на устройството си с Android, това е лесно да го направите.

Съдържание

 • Въведение
 • Стъпки за изтриване на имейл адреси за автоматично попълване
 • Често задавани въпроси
 • Заключение

Въведение

Автоматичното попълване е функция, която спестява време, когато въвеждате информация в текстово поле. Той запомня информацията, която сте въвели преди, и автоматично я попълва вместо вас. Това може да бъде полезно, когато въвеждате информация бързо, но също така може да бъде неудобство, ако не искате информацията да бъде запазена.

Ако искате да изтриете имейл адреси за автоматично попълване на устройството си с Android, това е лесно да го направите. В тази статия ще ви покажем стъпките, които трябва да предприемете, за да премахнете нежелани имейл адреси от вашето устройство.Стъпки за изтриване на имейл адреси за автоматично попълване

Стъпките за изтриване на имейл адреси за автоматично попълване на вашето устройство с Android са следните:

 1. Отворете приложението Настройки на вашето устройство.
 2. Докоснете опцията „Система“.
 3. Докоснете опцията „Езици и въвеждане“.
 4. Докоснете опцията „Услуга за автоматично попълване“.
 5. Докоснете опцията „Автоматично попълване с Google“.
 6. Докоснете опцията „Управление на данни за автоматично попълване“.
 7. Докоснете имейл адреса, който искате да изтриете.
 8. Докоснете опцията „Изтриване“.

Таблица: Стъпки за изтриване на имейл адреси за автоматично попълване

стъпка Действие
1 Отворете приложението Настройки на вашето устройство.
2 Докоснете опцията „Система“.
3 Докоснете опцията „Езици и въвеждане“.
4 Докоснете опцията „Услуга за автоматично попълване“.
5 Докоснете опцията „Автоматично попълване с Google“.
6 Докоснете опцията „Управление на данни за автоматично попълване“.
7 Докоснете имейл адреса, който искате да изтриете.
8 Докоснете опцията „Изтриване“.

След като изпълните тези стъпки, имейл адресът ще бъде премахнат от списъка за автоматично попълване на вашето устройство.

Често задавани въпроси

 • Q: Как да изключа автоматичното попълване на устройството си с Android?
  A: За да изключите автоматичното попълване на устройството си с Android, отворете приложението Настройки и докоснете опцията „Система“. След това докоснете опцията „Езици и въвеждане“ и докоснете опцията „Услуга за автоматично попълване“. Накрая докоснете опцията „Автоматично попълване с Google“ и превключете превключвателя на позиция „Изключено“.
 • Q: Как да изтрия данни за автоматично попълване на моето устройство с Android?
  A: За да изтриете данни за автоматично попълване на устройството си с Android, отворете приложението Настройки и докоснете опцията „Система“. След това докоснете опцията „Езици и въвеждане“ и докоснете опцията „Услуга за автоматично попълване“. Накрая докоснете опцията „Автоматично попълване с Google“ и докоснете опцията „Управление на данни за автоматично попълване“. От тук можете да изтриете всички данни за автоматично попълване, които вече не искате.
 • Q: Как да спра устройството си с Android да запазва имейл адреси?
  A: За да спрете устройството си с Android да запазва имейл адреси, отворете приложението Настройки и докоснете опцията „Система“. След това докоснете опцията „Езици и въвеждане“ и докоснете опцията „Услуга за автоматично попълване“. Накрая докоснете опцията „Автоматично попълване с Google“ и превключете превключвателя на позиция „Изключено“.

Заключение

Изтриването на имейл адреси за автоматично попълване на вашето устройство с Android е лесно. Просто следвайте стъпките, описани в тази статия, и ще можете да премахнете всички нежелани имейл адреси от вашето устройство. За повече информация вижте тази статия от Android Central или тази статия от Digital Trends.

Ако искате да премахнете акаунт от вашата PlayStation Vita, ще трябва да следвате няколко прости стъпки. Първо ще трябва да отидете в менюто Настройки и да изберете опцията Управление на акаунта. Оттам ще можете да изберете акаунта, който искате да премахнете, и да потвърдите изтриването. След като акаунтът бъде премахнат, няма да имате достъп до съдържанието, свързано с него.

Ако сте използвали промоционален код на Postmates, може да искате да го изтриете в даден момент. За да направите това, ще трябва да отидете в секцията с промоционални кодове на приложението и да изберете кода, който искате да изтриете. След като го изберете, ще можете да потвърдите изтриването и кодът вече няма да е валиден.

Ако искате да изтриете акаунта си в HBO Now, ще трябва да отидете в менюто Настройки и да изберете опцията Управление на акаунта. Оттам ще можете да изберете акаунта, който искате да изтриете, и да потвърдите изтриването. След като акаунтът бъде изтрит, няма да имате достъп до съдържанието, свързано с него.

Споделете С Приятелите Си :