Как да изтриете акаунт в Outlook от iPhone

Дял:

Научете в няколко прости стъпки. Ще ви обясним как да премахнете акаунта от устройството и как да изтриете акаунта за постоянно.

Ако искате да изтриете акаунт в Outlook от вашия iPhone, сте попаднали на правилното място. В тази статия ще обясним как да премахнете акаунта от устройството и как да изтриете акаунта за постоянно. Ще предоставим и някои полезни съвети, за да сте сигурни, че няма да загубите важни данни.

Премахване на Outlook акаунт от iPhone

Първата стъпка при изтриването на акаунт в Outlook от iPhone е да го премахнете от устройството. За да направите това, отворете Настройки приложение и докоснете Пароли и акаунти . След това изберете акаунта в Outlook, който искате да изтриете, и докоснете Изтриване на акаунт . Ще бъдете помолени да потвърдите изтриването, така че докоснете Изтрий отново за потвърждение.

Изтриване на акаунт в Outlook за постоянно

След като премахнете акаунта от вашия iPhone, ще трябва да го изтриете за постоянно. За да направите това, отворете уеб браузър и отидете на outlook.live.com . Влезте в акаунта си и отидете на Настройки на акаунта страница. След това изберете Изтриване на акаунт и следвайте инструкциите на екрана, за да изтриете акаунта за постоянно.Съвети за изтриване на акаунт в Outlook

Преди да изтриете акаунт в Outlook, трябва да направите няколко неща, за да сте сигурни, че няма да загубите важни данни. Първо се уверете, че имате резервно копие на всички имейли или други данни, които искате да запазите. Можете да използвате Инструмент за експортиране на Outlook за да експортирате вашите данни в .pst файл. Второ, уверете се, че имате копие на всички контакти или записи в календара, които искате да запазите. Можете да използвате Инструмент за експортиране на Outlook за да експортирате вашите контакти и записи в календара в .csv файл.

Често задавани въпроси

Как да изтрия акаунт в Outlook от моя iPhone?

За да изтриете акаунт в Outlook от вашия iPhone, отворете Настройки приложение и докоснете Пароли и акаунти . След това изберете акаунта в Outlook, който искате да изтриете, и докоснете Изтриване на акаунт . Ще бъдете помолени да потвърдите изтриването, така че докоснете Изтрий отново за потвърждение.

Как да изтрия перманентно акаунт в Outlook?

За да изтриете акаунт в Outlook за постоянно, отворете уеб браузър и отидете на outlook.live.com . Влезте в акаунта си и отидете на Настройки на акаунта страница. След това изберете Изтриване на акаунт и следвайте инструкциите на екрана, за да изтриете акаунта за постоянно.

Какво трябва да направя, преди да изтрия акаунт в Outlook?

Преди да изтриете акаунт в Outlook, уверете се, че имате резервно копие на всички имейли или други данни, които искате да запазите. Можете да използвате Инструмент за експортиране на Outlook за да експортирате вашите данни в .pst файл. Трябва също да се уверите, че имате копие на всички контакти или записи в календара, които искате да запазите. Можете да използвате Инструмент за експортиране на Outlook за да експортирате вашите контакти и записи в календара в .csv файл.

Резюме

Изтриването на акаунт в Outlook от iPhone е прост процес. Първо премахнете акаунта от устройството, като отворите Настройки приложение и докосване Пароли и акаунти . След това изтрийте акаунта за постоянно, като влезете в акаунта си на outlook.live.com и избиране Изтриване на акаунт . Преди да изтриете акаунта, уверете се, че имате резервно копие на всички имейли или други данни, които искате да запазите.

Заключение

Изтриването на акаунт в Outlook от iPhone е лесен процес. Просто се уверете, че имате резервно копие на всички имейли или други данни, които искате да запазите, преди да изтриете акаунта. Ако следвате стъпките, описани в тази статия, не би трябвало да имате проблеми с изтриването на вашия Outlook акаунт от вашия iPhone.

Ако искате да изтриете акаунта си в Yahoo Messenger, можете да го направите лесно. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в акаунта си, да отидете на страницата с настройки на акаунта и да щракнете върху бутона Изтриване на акаунт. Това ще изтрие за постоянно вашия акаунт и всички свързани данни. Трябва също така да знаете, че изтриването на вашия акаунт ще изтрие и всички контакти, които имате в приложението.

Ако искате да изтриете акаунта си за чат в Smule, можете да го направите, като отидете на страницата с настройки и щракнете върху бутона Изтриване на акаунт. Това ще изтрие за постоянно вашия акаунт и всички свързани данни. Трябва също така да знаете, че изтриването на вашия акаунт ще изтрие и всички контакти, които имате в приложението.

Ако искате да изтриете метод на плащане в Yelp, можете да го направите, като отидете на страницата Настройки на плащане и щракнете върху бутона Изтриване на метод на плащане. Това ще изтрие окончателно метода на плащане от вашия акаунт. Трябва също така да знаете, че изтриването на метод на плащане също ще изтрие всички свързани транзакции.

Споделете С Приятелите Си :