Как да изтриете рафт в Goodreads Mobile

Дял:

Научете с това ръководство стъпка по стъпка. Ще разгледаме основите на изтриването на лавици, както и някои съвети и трикове, за да улесним процеса.

Goodreads е популярна социална медийна платформа за любителите на книги. Тя позволява на потребителите да проследяват напредъка си в четенето, да оценяват книги и да се свързват с други читатели. Една от характеристиките на Goodreads е възможността за създаване на рафтове, които са колекции от книги, които могат да бъдат организирани и споделяни с други потребители. Но какво ще стане, ако искате да изтриете рафт? Ето ръководство за.

Основите на изтриването на рафта

Изтриването на рафт на Goodreads mobile е лесен процес. Първо отворете приложението Goodreads на мобилното си устройство. След това докоснете Рафтовете раздел в долната част на екрана. Ще видите списък с всички рафтове, които сте създали. Докоснете рафта, който искате да изтриете, след което докоснете редактиране бутон в горната част на екрана. Накрая докоснете Изтрий бутон в долната част на екрана. Потвърдете, че искате да изтриете рафта и той ще бъде премахнат от вашия акаунт.

Съвети и трикове

Ако искате да изтриете няколко рафта наведнъж, можете да го направите, като докоснете редактиране бутон в горната част на Рафтовете раздел. Това ще ви позволи да изберете няколко рафта за изтриване. Можете също да изтриете рафтове от Моите книги раздел. Просто докоснете редактиране в горната част на екрана, след което изберете рафтовете, които искате да изтриете. Накрая докоснете Изтрий бутон в долната част на екрана.Изтриване на книги от рафт

Ако искате да изтриете книга от рафт, можете да го направите, без да изтривате целия рафт. За да направите това, отворете рафта, който искате да редактирате, след което докоснете редактиране бутон в горната част на екрана. Ще видите списък с всички книги на рафта. Докоснете книгите, които искате да изтриете, след което докоснете Изтрий бутон в долната част на екрана. Книгите ще бъдат премахнати от рафта, но самият рафт ще остане.

Преименуване на рафт

Ако искате да преименувате рафт, можете да го направите, без да го изтривате. За да направите това, отворете рафта, който искате да редактирате, след което докоснете редактиране бутон в горната част на екрана. Ще видите списък с всички книги на рафта. Докоснете Преименуване в долната част на екрана, след което въведете новото име за рафта. Рафтът ще бъде преименуван, но книгите на рафта ще останат.

Добавяне на книги към рафт

Ако искате да добавите книги към рафт, можете да го направите, без да изтривате рафта. За да направите това, отворете рафта, който искате да редактирате, след което докоснете редактиране бутон в горната част на екрана. Ще видите списък с всички книги на рафта. Докоснете Добавяне на книги в долната част на екрана, след което изберете книгите, които искате да добавите. Книгите ще бъдат добавени към рафта, но самият рафт ще остане.

Завършване

Изтриването на рафт на Goodreads mobile е лесен процес. Всичко, което трябва да направите, е да отворите рафта, който искате да изтриете, докоснете редактиране в горната част на екрана, след което докоснете Изтрий бутон в долната част на екрана. Можете също така да изтривате книги от рафт, да преименувате рафт и да добавяте книги към рафт, без да изтривате рафта. С това ръководство не би трябвало да имате проблеми с управлението на вашите рафтове на Goodreads mobile.

Ресурси

ЧЗВ

  • Q: Как да изтрия рафт на Goodreads mobile? A: За да изтриете рафт на Goodreads mobile, отворете рафта, който искате да изтриете, след което докоснете редактиране бутон в горната част на екрана. Накрая докоснете Изтрий бутон в долната част на екрана.
  • Q: Мога ли да изтрия няколко рафта наведнъж? A: Да, можете да изтриете няколко рафта наведнъж. За да направите това, докоснете редактиране бутон в горната част на Рафтовете раздела, след което изберете рафтовете, които искате да изтриете.
  • Q: Мога ли да изтрия книги от рафт, без да изтривам рафта? A: Да, можете да изтриете книги от рафт, без да изтривате рафта. За да направите това, отворете рафта, който искате да редактирате, след което докоснете редактиране бутон в горната част на екрана. Ще видите списък с всички книги на рафта. Докоснете книгите, които искате да изтриете, след което докоснете Изтрий бутон в долната част на екрана.

Таблица

Действие стъпки
Изтриване на рафта 1. Отворен рафт
2. Докоснете редактиране бутон
3. Докоснете Изтрий бутон
Изтриване на книги от лавицата 1. Отворен рафт
2. Докоснете редактиране бутон
3. Докоснете книги за изтриване
4. Докоснете Изтрий бутон
Преименуване на рафта 1. Отворен рафт
2. Докоснете редактиране бутон
3. Докоснете Преименуване бутон
4. Въведете ново име
Добавяне на книги към рафта 1. Отворен рафт
2. Докоснете редактиране бутон
3. Докоснете Добавяне на книги бутон
4. Изберете книги за добавяне

Социалните медии се превърнаха в неразделна част от живота ни. Използваме го, за да поддържаме връзка с приятелите и семейството си, да споделяме преживяванията си и да изразяваме себе си. Instagram е една от най-популярните платформи за социални медии и често е свързана с акаунт във Facebook. Ако искате да промените акаунта във Facebook, свързан с вашия Instagram, или ако искате да изтриете нечий акаунт в Instagram от телефона си, или ако искате да изтриете своя акаунт за Flirt and Hookup, трябва да предприемете няколко стъпки.

За да промените акаунта във Facebook, свързан с вашия Instagram, можете да отидете в настройките на Instagram и да изберете опцията „Свързани акаунти“. Оттам можете да изберете опцията „Прекратяване на връзката“ до акаунта във Facebook, който искате да прекратите. След като прекратите връзката на акаунта, можете да свържете нов акаунт във Facebook към вашия Instagram.

Ако искате да изтриете нечий акаунт в Instagram от телефона си, можете да отидете в приложението Instagram и да изберете опцията „Настройки“. Оттам можете да изберете опцията „Акаунти“ и след това да изберете опцията „Премахване на акаунт“. Това ще премахне акаунта от телефона ви.

И накрая, ако искате да изтриете акаунта си във Flirt and Hookup, можете да отидете на уебсайта на Flirt and Hookup и да изберете опцията „Изтриване на акаунт“. След това ще бъдете помолени да потвърдите решението си и акаунтът ви ще бъде изтрит.

Това са само няколко от стъпките, които можете да предприемете, за да промените акаунта във Facebook, свързан с вашия Instagram, да изтриете нечий акаунт в Instagram от телефона си или да изтриете своя акаунт за Flirt and Hookup. Ако имате нужда от повече информация, можете да разгледате следните хипервръзки: как да сменя акаунта във facebook, свързан с моя instagram? , как да премахнете нечий акаунт в instagram от телефона си , как да изтрия акаунта във Flirt me . С тези стъпки можете лесно да управлявате акаунтите си в социалните медии и да пазите информацията си в безопасност.

Споделете С Приятелите Си :