Как да изтриете пощенска кутия на Mac

Дял:

Научете в няколко прости стъпки. Ще обясним процеса на изтриване на пощенска кутия от приложението Mail и ще предоставим полезни съвети за управление на вашите пощенски кутии.

Ако сте потребител на Mac, може би сте забелязали, че вашето приложение Mail може да се затрупа с пощенски кутии. За да поддържате пощенските си кутии организирани, може да се наложи да изтриете някои от тях. Изтриването на пощенска кутия на Mac е лесен процес и в тази статия ще ви обясним как да го направите.

Изтриване на пощенска кутия от приложението Mail

Първата стъпка при изтриване на пощенска кутия на Mac е да отворите поща ап. След като приложението е отворено, ще видите списък с пощенски кутии от лявата страна на прозореца. За да изтриете пощенска кутия, просто щракнете с десния бутон върху нея и изберете Изтриване на пощенска кутия от появилото се меню.

След като сте избрали Изтриване на пощенска кутия , ще се появи прозорец за потвърждение. Кликнете Изтрий за да потвърдите изтриването. След това пощенската кутия ще бъде премахната от списъка с пощенски кутии в приложението Mail.Управление на вашите пощенски кутии

Ако искате да поддържате пощенските си кутии организирани, можете да направите няколко неща. Първо, можете да създадете папки за съхранение на вашите пощенски кутии. За да направите това, щракнете с десния бутон върху пощенската кутия, която искате да преместите, и изберете Премести в папка от появилото се меню. След това можете да изберете папката, в която искате да преместите пощенската кутия.

Можете също да създадете нови пощенски кутии, като щракнете с десния бутон върху списъка с пощенски кутии и изберете Нова пощенска кутия . Това ще отвори прозорец, в който можете да въведете името на новата пощенска кутия и да изберете папката, в която искате да я съхраните.

Изтриване на съобщения от пощенска кутия

Ако искате да изтриете съобщения от пощенска кутия, можете да го направите, като изберете съобщенията, които искате да изтриете, и след това натиснете Изтрий клавиш на вашата клавиатура. Това ще премести съобщенията в Кошче папка, където те ще останат, докато не изпразните папката.

Изтриване на съобщения за постоянно

Ако искате да изтриете съобщения за постоянно, можете да го направите, като изберете съобщенията, които искате да изтриете, и след това натиснете Shift + командване + Изтрий клавишите на вашата клавиатура. Това ще изтрие съобщенията за постоянно и те няма да могат да бъдат възстановени.

Изтриване на прикачени файлове от съобщения

Ако искате да изтриете прикачени файлове от съобщения, можете да го направите, като изберете съобщението и след това щракнете върху Премахване на прикачени файлове бутон в прозореца на съобщението. Това ще изтрие всички прикачени файлове от съобщението.

Заключение

Изтриването на пощенска кутия на Mac е лесен процес. Всичко, което трябва да направите, е да отворите приложението Mail, да щракнете с десния бутон върху пощенската кутия, която искате да изтриете, и да изберете Изтриване на пощенска кутия . Можете също така да управлявате вашите пощенски кутии, като създавате папки и нови пощенски кутии и изтривате съобщения и прикачени файлове от съобщенията.

За повече информация относно управлението на вашите пощенски кутии на Mac вижте Страница за поддръжка на Apple или тази статия от Macworld.

ЧЗВ

  • Q: Как да изтрия пощенска кутия на Mac? A: За да изтриете пощенска кутия на Mac, отворете приложението Mail, щракнете с десния бутон върху пощенската кутия, която искате да изтриете, и изберете Изтриване на пощенска кутия .
  • Q: Как да управлявам пощенските си кутии на Mac? A: Можете да управлявате вашите пощенски кутии на Mac, като създавате папки и нови пощенски кутии и изтривате съобщения и прикачени файлове от съобщения.
  • Q: Как да изтрия съобщения от пощенска кутия? A: За да изтриете съобщения от пощенска кутия, изберете съобщенията, които искате да изтриете, и след това натиснете Изтрий клавиш на вашата клавиатура.
  • Q: Как да изтрия прикачени файлове от съобщения? A: За да изтриете прикачени файлове от съобщения, изберете съобщението и след това щракнете върху Премахване на прикачени файлове бутон в прозореца на съобщението.

Резюме

Действие Инструкции
Изтриване на пощенска кутия Отворете приложението Mail, щракнете с десния бутон върху пощенската кутия, която искате да изтриете, и изберете Изтриване на пощенска кутия .
Управление на пощенски кутии Създавайте папки и нови пощенски кутии и изтривайте съобщения и прикачени файлове от съобщения.
Изтриване на съобщения Изберете съобщенията, които искате да изтриете, и след това натиснете Изтрий клавиш на вашата клавиатура.
Изтриване на прикачени файлове Изберете съобщението и щракнете върху Премахване на прикачени файлове бутон в прозореца на съобщението.

Изтриването на пощенска кутия на Mac е лесен процес и с инструкциите в тази статия трябва да можете да го направите за нула време. За повече информация относно управлението на вашите пощенски кутии на Mac вижте Страница за поддръжка на Apple или тази статия от Macworld.

В днешния дигитален свят е важно да знаете как да управлявате вашите онлайн акаунти. знаейки как да изтриете акаунт на инфлуенстър , godaddy отмени хостинг , и как да влезете в чужд акаунт в gmail може да бъде от съществено значение за защитата на вашата поверителност и сигурност.

Изтриването на акаунт в Influenster е лесен процес. Първо, трябва да влезете в акаунта си и да отидете до страницата с настройки на акаунта. Оттам можете да изберете опцията за изтриване на вашия акаунт. Ще бъдете помолени да потвърдите решението си и след като го направите, акаунтът ви ще бъде изтрит за постоянно.

Анулирането на хостинг акаунт в GoDaddy също е лесен процес. Първо, трябва да влезете в акаунта си и да отидете до страницата за хостинг. От там можете да изберете опцията за анулиране на вашия хостинг акаунт. Ще бъдете помолени да потвърдите решението си и след като го направите, вашият хостинг акаунт ще бъде анулиран.

Достъпът до нечий акаунт в Gmail е малко по-сложен. Първо, трябва да имате потребителското име и паролата на лицето. След като имате тази информация, можете да влезете в акаунта и да получите достъп до имейлите. Важно е обаче да се отбележи, че достъпът до чужд акаунт без негово разрешение е незаконен и може да доведе до сериозни последствия.

Като цяло е важно да знаете как да управлявате вашите онлайн акаунти. Знанието как да изтриете акаунт в Influenster, да анулирате хостинг акаунт в GoDaddy и да получите достъп до нечий акаунт в Gmail може да бъде от съществено значение за защитата на вашата поверителност и сигурност.

Споделете С Приятелите Си :