Как да деактивирате Facebook Messenger на компютър

Дял:

Научете в няколко прости стъпки. Ще ви покажем как да изключите известията на Messenger, да изтриете приложението и др.

Facebook Messenger е чудесен начин да поддържате връзка с приятели и семейство, но понякога може да се наложи да го деактивирате. Независимо дали искате да изключите известията на Messenger, да изтриете приложението или просто да си починете от него, ние ще ви покажем.

Съдържание

  • Деактивирайте Messenger на компютър
  • Изключете известията на Messenger
  • Изтрийте приложението Messenger
  • Често задавани въпроси

Деактивирайте Messenger на компютър

Ако искате да си починете от Facebook Messenger, можете да го деактивирате на вашия компютър. За да направите това, отворете приложението Messenger и щракнете върху Настройки икона. След това изберете Настройки на акаунта и щракнете върху Деактивирайте . Ще бъдете помолени да потвърдите решението си и след това акаунтът ви ще бъде деактивиран.

Изключете известията на Messenger

Ако не искате да деактивирате акаунта си, а просто искате да изключите известията на Messenger, можете да направите и това. За да направите това, отворете приложението Messenger и щракнете върху Настройки икона. След това изберете Известия и изключете известията, които не искате да получавате.Изтрийте приложението Messenger

Ако искате напълно да премахнете приложението Messenger от вашия компютър, можете да направите и това. За да направите това, отворете менюто 'Старт' и изберете Настройки . След това изберете Приложения и намерете приложението Messenger. Кликнете върху него и изберете Деинсталиране за да го премахнете от вашия компютър.

Често задавани въпроси

  • Q: Как да деактивирам Messenger на моя компютър? A: За да деактивирате Messenger на вашия компютър, отворете приложението Messenger и щракнете върху Настройки икона. След това изберете Настройки на акаунта и щракнете върху Деактивирайте . Ще бъдете помолени да потвърдите решението си и след това акаунтът ви ще бъде деактивиран.
  • Q: Как да изключа известията на Messenger? A: За да изключите известията на Messenger, отворете приложението Messenger и щракнете върху Настройки икона. След това изберете Известия и изключете известията, които не искате да получавате.
  • Q: Как да изтрия приложението Messenger? A: За да изтриете приложението Messenger, отворете менюто 'Старт' и изберете Настройки . След това изберете Приложения и намерете приложението Messenger. Кликнете върху него и изберете Деинсталиране за да го премахнете от вашия компютър.

Заключение

Деактивирането или изтриването на Facebook Messenger на вашия компютър е лесно. Независимо дали искате да си починете от приложението, да изключите известията или да го изтриете напълно, ние ви показахме как да го направите. За повече информация вижте Помощен център на Facebook Messenger или Помощен център на Facebook .

Таблица

Действие стъпки
Деактивирайте Messenger Отворете приложението Messenger и щракнете върху Настройки икона. След това изберете Настройки на акаунта и щракнете върху Деактивирайте .
Изключете известията Отворете приложението Messenger и щракнете върху Настройки икона. След това изберете Известия и изключете известията, които не искате да получавате.
Изтрийте приложението Отворете менюто 'Старт' и изберете Настройки . След това изберете Приложения и намерете приложението Messenger. Кликнете върху него и изберете Деинсталиране за да го премахнете от вашия компютър.

В днешния дигитален свят е важно да сте в крак с най-новите технологии и услуги. Много хора използват услуги като IMVU и Amazon Prime, но е важно да знаете как да управлявате своите акаунти. Например, imvu изтрива неактивни акаунти ? Важно е да знаете отговора на този въпрос, за да защитите акаунта си. Освен това, ако споделяте акаунт в Amazon Prime с някого, може да се наложи да знаете как да премахнете някого от вашия акаунт в amazon prime . И накрая, ако сте направили покупка с USAA, може да се наложи да знаете чакаща транзакция в САЩ за да отмените покупката. Да знаете как да управлявате своите акаунти е от съществено значение в днешния дигитален свят.

Важно е да разберете политиките на услугите, които използвате. Например, IMVU има политика, според която неактивните акаунти ще бъдат изтривани след определен период от време. Това е, за да се гарантира, че услугата остава защитена и че потребителите не се възползват от услугата. Освен това Amazon Prime има политика, която позволява на потребителите да споделят своя акаунт с други, но също така позволява на потребителите да премахнат някого от своя акаунт, ако вече не желаят да го споделят. И накрая, USAA има политика, която позволява на потребителите да анулират чакащи транзакции, ако вече не желаят да правят покупката.

В заключение, важно е да сте в крак с най-новите технологии и услуги. Да знаете как да управлявате своите акаунти е от съществено значение в днешния дигитален свят. Важно е да разберете политиките на услугите, които използвате, като напр imvu изтрива неактивни акаунти , как да премахнете някого от вашия акаунт в amazon prime , и чакаща транзакция в САЩ . Като разберете тези правила, можете да гарантирате, че вашите акаунти остават защитени и че се възползвате от услугите, които използвате.

Споделете С Приятелите Си :