Как да промените своя бизнес акаунт в Amazon на личен

Дял:

Искате ли да превключите своя бизнес акаунт в Amazon към личен акаунт? Това е относително прост процес, но има няколко неща, които трябва да знаете, преди да преминете. В тази статия ще обясним процеса и ще предоставим полезни съвети, за да улесним прехода.

Разбиране на разликата между бизнес и лични акаунти

Преди да направите превключването, важно е да разберете разликата между бизнес и личен акаунт. Бизнес акаунтът е предназначен за фирми, които продават продукти в Amazon. Тя ви позволява да управлявате множество продавачи, да настройвате методи на плащане и да имате достъп до инструменти за анализ и отчитане. Личният акаунт е предназначен за лица, които искат да пазаруват в Amazon. Тя ви позволява да купувате артикули, да управлявате поръчките си и да имате достъп до обслужване на клиенти.

Стъпки за промяна на вашия бизнес акаунт в Amazon на личен

Промяната на вашия бизнес акаунт в Amazon на личен акаунт е сравнително лесен процес. Ето стъпките, които трябва да предприемете:  • Влезте в своя бизнес акаунт в Amazon.
  • Отидете на страницата „Настройки на акаунта“.
  • Кликнете върху връзката „Промяна на типа акаунт“.
  • Изберете „Личен акаунт“ от падащото меню.
  • Щракнете върху „Продължи“, за да потвърдите промяната.

Съвети за улесняване на прехода

Ето няколко съвета, за да улесните прехода от бизнес към личен акаунт:

  • Уверете се, че имате цялата необходима информация, за да влезете в личния си акаунт. Това включва вашия имейл адрес, парола и информация за плащане.
  • Ако имате отворени поръчки, не забравяйте да ги завършите, преди да смените акаунта.
  • Ако имате предстоящи плащания, не забравяйте да ги прехвърлите в личната си сметка.
  • Ако имате отворени заявки за обслужване на клиенти, не забравяйте да ги прехвърлите в личния си акаунт.
  • Ако имате отворени акаунти на продавачи, не забравяйте да ги прехвърлите в личния си акаунт.

Често задавани въпроси

Въпрос: Каква е разликата между бизнес и личен акаунт?

О: Бизнес акаунтът е предназначен за фирми, които продават продукти в Amazon. Тя ви позволява да управлявате множество продавачи, да настройвате методи на плащане и да имате достъп до инструменти за анализ и отчитане. Личният акаунт е предназначен за лица, които искат да пазаруват в Amazon. Тя ви позволява да купувате артикули, да управлявате поръчките си и да имате достъп до обслужване на клиенти.

Въпрос: Как да променя моя бизнес акаунт в Amazon на личен акаунт?

О: Промяната на вашия бизнес акаунт в Amazon на личен акаунт е сравнително лесен процес. Влезте в своя бизнес акаунт в Amazon, отидете на страницата „Настройки на акаунта“, щракнете върху връзката „Промяна на типа на акаунта“, изберете „Личен акаунт“ от падащото меню и щракнете върху „Продължи“, за да потвърдите промяната.

Въпрос: Какво трябва да направя, преди да сменя акаунта?

О: Преди да превключите акаунти, уверете се, че разполагате с цялата необходима информация, за да влезете в личния си акаунт. Това включва вашия имейл адрес, парола и информация за плащане. Освен това се уверете, че сте завършили всички отворени поръчки, прехвърлете всички предстоящи плащания и прехвърлете всички отворени заявки за обслужване на клиенти или акаунти на продавачи.

Заключение

Превключването на вашия бизнес акаунт в Amazon към личен акаунт е сравнително лесен процес. Просто се уверете, че имате цялата информация, от която се нуждаете, за да влезете в личния си акаунт, и се уверете, че сте завършили всички отворени поръчки, прехвърлете всички чакащи плащания и прехвърлете всички отворени заявки за обслужване на клиенти или акаунти на продавачи. С тези съвети ще можете да направите прехода с лекота.

За повече информация вижте Помощна страница на Amazon и това полезно ръководство .

Таблица

Тип на профила Характеристика
Бизнес Управлявайте множество продавачи, настройвайте методи на плащане, достъпвайте анализи и инструменти за отчитане
Лична Купувайте артикули, управлявайте поръчки, достъпвайте обслужване на клиенти

Споделете С Приятелите Си :