Как да промените акаунта във Facebook, свързан с вашия Instagram

Дял:

Научете сметка. Научете как да прекратите връзката и да свържете отново вашите акаунти и как да създадете нов акаунт във Facebook, ако е необходимо.

Ако някога сте искали да промените акаунта във Facebook, свързан с вашия акаунт в Instagram, не сте сами. Много хора имат няколко акаунта във Facebook и не винаги е лесно да се следи кой от тях е свързан към коя социална медийна платформа. За щастие е лесно да прекратите връзката и да свържете отново акаунтите си или дори да създадете нов акаунт във Facebook, ако е необходимо.

Прекратяване на връзката между вашите акаунти

Първата стъпка е да прекратите връзката между текущия си акаунт във Facebook и акаунта в Instagram. За да направите това, отворете приложението Instagram и отидете на страницата на вашия профил. Докоснете трите точки в горния десен ъгъл и изберете „Настройки“. Превъртете надолу до „Свързани акаунти“ и докоснете „Facebook“. След това ще бъдете подканени да въведете данните си за вход във Facebook. След като направите това, можете да докоснете „Прекратяване на връзката с акаунта“, за да прекратите връзката на вашия акаунт във Facebook от вашия акаунт в Instagram.

Повторно свързване на вашите акаунти

След като прекратите връзката между акаунтите си, можете да ги свържете отново с друг акаунт във Facebook. За да направите това, отворете приложението Instagram и отидете на страницата на вашия профил. Докоснете трите точки в горния десен ъгъл и изберете „Настройки“. Превъртете надолу до „Свързани акаунти“ и докоснете „Facebook“. След това ще бъдете подканени да въведете информацията за вход за новия акаунт във Facebook, който искате да свържете с вашия акаунт в Instagram. След като направите това, можете да докоснете „Свързване на акаунт“, за да свържете новия си акаунт във Facebook с вашия акаунт в Instagram.Създаване на нов Facebook акаунт

Ако все още нямате акаунт във Facebook, който искате да свържете с вашия акаунт в Instagram, можете да създадете нов. За да направите това, отворете приложението Facebook и докоснете „Създаване на нов акаунт“. След това ще бъдете подканени да въведете вашето име, имейл адрес и парола. След като направите това, можете да докоснете „Създаване на акаунт“, за да създадете своя нов акаунт във Facebook. След като акаунтът ви бъде създаден, можете да го свържете с вашия акаунт в Instagram, като следвате стъпките, описани по-горе.

ЧЗВ

  • Q: Как да прекратя връзката между акаунта си във Facebook и акаунта си в Instagram?
    A: За да прекратите връзката на вашите акаунти, отворете приложението Instagram и отидете на страницата на вашия профил. Докоснете трите точки в горния десен ъгъл и изберете „Настройки“. Превъртете надолу до „Свързани акаунти“ и докоснете „Facebook“. След това ще бъдете подканени да въведете данните си за вход във Facebook. След като направите това, можете да докоснете „Прекратяване на връзката с акаунта“, за да прекратите връзката на вашия акаунт във Facebook от вашия акаунт в Instagram.
  • Q: Как да свържа нов акаунт във Facebook с моя акаунт в Instagram?
    A: За да свържете нов акаунт във Facebook с вашия акаунт в Instagram, отворете приложението Instagram и отидете на страницата на вашия профил. Докоснете трите точки в горния десен ъгъл и изберете „Настройки“. Превъртете надолу до „Свързани акаунти“ и докоснете „Facebook“. След това ще бъдете подканени да въведете информацията за вход за новия акаунт във Facebook, който искате да свържете с вашия акаунт в Instagram. След като направите това, можете да докоснете „Свързване на акаунт“, за да свържете новия си акаунт във Facebook с вашия акаунт в Instagram.
  • Q: Как да създам нов акаунт във Facebook?
    A: За да създадете нов акаунт във Facebook, отворете приложението Facebook и докоснете „Създаване на нов акаунт“. След това ще бъдете подканени да въведете вашето име, имейл адрес и парола. След като направите това, можете да докоснете „Създаване на акаунт“, за да създадете своя нов акаунт във Facebook.

Заключение

Промяната на акаунта във Facebook, свързан с вашия акаунт в Instagram, е лесна. Всичко, което трябва да направите, е да прекратите връзката на текущия си акаунт, да го свържете отново с друг или да създадете нов акаунт във Facebook, ако е необходимо. Само с няколко лесни стъпки можете лесно да поддържате акаунтите си организирани и актуални.

За повече информация как да управлявате своите акаунти в социалните медии, вижте тази статия от Social Media Examiner, или този от Hootsuite.

Таблица

стъпка Действие
1 Прекратете връзката на текущия си акаунт във Facebook с вашия акаунт в Instagram.
2 Свържете отново акаунтите си с различен акаунт във Facebook.
3 Създайте нов акаунт във Facebook, ако е необходимо.

В днешния дигитален свят е важно да сте в крак с най-новите технологии. С толкова много различни налични платформи и услуги може да е трудно да следите всички различни акаунти и настройки. За щастие има няколко лесни стъпки, които можете да предприемете, за да сте сигурни, че акаунтите ви са защитени и актуални. Например, ако имате Nintendo Network ID, можете мога ли да сменя моя nintendo id . Това ще ви помогне да защитите акаунта си и ще гарантирате, че никой друг няма достъп до него. Освен това, ако използвате Dropbox, можете dropbox прекратете връзката между устройствата за да сте сигурни, че никой друг няма достъп до вашите файлове. И накрая, ако използвате Badoo, можете как да изляза от badoo за да сте сигурни, че никой друг няма достъп до вашия акаунт. Като предприемете тези лесни стъпки, можете да гарантирате, че вашите акаунти са защитени и актуални.

Също така е важно да запомните, че никога не трябва да споделяте вашите пароли или друга чувствителна информация с никого. Освен това винаги трябва да се уверявате, че използвате защитена връзка, когато осъществявате достъп до някой от вашите акаунти. Това ще ви помогне да защитите вашите данни от достъп от някой друг. И накрая, винаги трябва да се уверите, че излизате от всички акаунти, когато приключите с използването им. Това ще помогне да се гарантира, че никой друг няма достъп до вашите акаунти.

Като отделяте време да сте в крак с най-новите технологии и мерки за сигурност, можете да гарантирате, че вашите акаунти са защитени и актуални. Следвайки стъпките, посочени по-горе, можете да се уверите, че вашите акаунти са защитени и че никой друг няма достъп до тях. Освен това можете да се уверите, че вашите данни са безопасни и сигурни, като използвате защитена връзка и излезете от всички акаунти, когато приключите с използването им.

Споделете С Приятелите Си :