Как да закриете акаунта си в Zoosk чрез iTunes

Дял:

Уча. Ще ви преведем през стъпките за анулиране на абонамента ви и изтриване на акаунта ви.

Ако искате да анулирате акаунта си в Zoosk чрез iTunes, попаднали сте на правилното място. Ще ви преведем през стъпките за анулиране на абонамента ви и изтриване на акаунта ви. Важно е да се отбележи, че анулирането на вашия абонамент не изтрива вашия акаунт. Ще трябва да предприемете допълнителни стъпки, за да изтриете акаунта си.

Стъпки за анулиране на вашия абонамент за Zoosk чрез iTunes

Анулирането на вашия абонамент за Zoosk през iTunes е лесен процес. Ето какво трябва да направите:

 1. Отворете App Store на вашето устройство.
 2. Докоснете иконата на вашия профил в горния десен ъгъл.
 3. Докоснете Абонаменти.
 4. Докоснете Zoosk.
 5. Докоснете Отказ от абонамент.
 6. Потвърдете анулирането си.

Стъпки за изтриване на вашия Zoosk акаунт

След като анулирате абонамента си, ще трябва да предприемете допълнителни стъпки, за да изтриете акаунта си. Ето какво трябва да направите:



 1. Влезте във вашия Zoosk акаунт.
 2. Отидете в настройките на вашия акаунт.
 3. Докоснете бутона Изтриване на акаунт.
 4. Потвърдете изтриването си.

Често задавани въпроси

 • Q: Как да анулирам абонамента си за Zoosk?
  A: Можете да анулирате абонамента си за Zoosk чрез iTunes. Отворете App Store на вашето устройство, докоснете иконата на вашия профил в горния десен ъгъл, докоснете Абонаменти, докоснете Zoosk, докоснете Отмяна на абонамент и потвърдете анулирането си.
 • Q: Как да изтрия акаунта си в Zoosk?
  A: За да изтриете акаунта си в Zoosk, влезте в акаунта си, отидете в настройките на акаунта си, докоснете бутона Изтриване на акаунт и потвърдете изтриването си.
 • Q: Мога ли да получа възстановяване, ако анулирам абонамента си за Zoosk?
  A: В зависимост от това кога анулирате абонамента си, може да имате право на възстановяване на сумата. Можете да се свържете с екипа за обслужване на клиенти на Zoosk за повече информация.

Анулиране на вашия абонамент за Zoosk чрез iTunes: Резюме

Анулирането на вашия абонамент за Zoosk през iTunes е лесен процес. Отворете App Store на вашето устройство, докоснете иконата на вашия профил в горния десен ъгъл, докоснете Абонаменти, докоснете Zoosk, докоснете Отмяна на абонамент и потвърдете анулирането си. След като анулирате абонамента си, ще трябва да предприемете допълнителни стъпки, за да изтриете акаунта си. Влезте в акаунта си в Zoosk, отидете в настройките на акаунта си, докоснете бутона Изтриване на акаунт и потвърдете изтриването си.

Допълнителни ресурси

За повече информация относно анулирането на вашия абонамент за Zoosk чрез iTunes вижте следните ресурси:

Анулирането на вашия абонамент за Zoosk през iTunes е лесен процес. Просто следвайте стъпките, посочени по-горе, и ще можете да анулирате абонамента си и да изтриете акаунта си за нула време.

В днешния дигитален свят е важно да сте в крак с най-новите технологии и приложения. Много от нас използват приложения като Myspace, 711 и Nike Run Club, за да поддържат връзка с приятели, семейство и света. Понякога обаче може да се нуждаем от помощ при управлението на нашите акаунти или осребряването на точки. За да ви помогнем с това, ние съставихме списък с полезни ресурси, които да ви помогнат да възстановите акаунта си в Myspace, да осребрите 711 точки и да изтриете акаунта си в Nike Run Club.

Ако имате нужда от помощ за възстановяване на акаунта ви в Myspace, възстановяване на акаунт в myspace е страхотен ресурс. Той предоставя инструкции стъпка по стъпка как да нулирате паролата си и да възстановите достъпа до акаунта си. Освен това, ако имате 711 точки, които искате да осребрите за награди, как да осребрите 711 точки е страхотен ресурс. Предоставя подробни инструкции как да осребрите вашите точки за награди. И накрая, ако имате нужда от помощ при изтриването на вашия акаунт в Nike Run Club, как да изтрия акаунт в nike run club е страхотен ресурс. Той предоставя подробни инструкции как да изтриете акаунта си и всички свързани с него данни.

Надяваме се, че тези ресурси ще ви помогнат да управлявате вашите акаунти и да осребрите вашите точки. С тези ресурси можете да сте в крак с най-новите технологии и приложения и да поддържате връзка с приятелите, семейството и света.

Споделете С Приятелите Си :