Как да прекратите членството си в Weight Watchers Canada

Дял:

Научете и си върнете парите. Предоставяме инструкции стъпка по стъпка и полезни съвети, за да улесним процеса.

Weight Watchers Canada е популярна програма за отслабване, която помага на хората да постигнат целите си за здраве и фитнес. Ако обаче сте решили да прекратите членството си, може би се чудите как да го направите. В тази статия ще предоставим инструкции стъпка по стъпка как да получите парите си обратно.

Ръководство стъпка по стъпка за анулиране на членството ви в Weight Watchers Canada

1. Свържете се с отдела за обслужване на клиенти

Първата стъпка при анулирането на вашето членство в Weight Watchers Canada е да се свържете с отдела за обслужване на клиенти. Можете да направите това, като се обадите на 1-800-651-6000 или като изпратите имейл на [email protected] . Уверете се, че имате членския си номер под ръка, когато се обаждате или изпращате имейл.

2. Поискайте възстановяване на сумата

Когато се свържете с отдела за обслужване на клиенти, трябва да поискате възстановяване на сумата за всяка неизползвана част от вашето членство. Weight Watchers Canada обикновено възстановява пълната сума на вашето членство, ако се откажете в рамките на първите 30 дни. След това може да имате право на частично възстановяване на сумата в зависимост от това каква част от членството си сте използвали.3. Последващи действия

След като поискате възстановяване на средства, не забравяйте да се свържете с отдела за обслужване на клиенти, за да сте сигурни, че заявката ви е обработена. Можете да направите това, като се обадите или изпратите имейл до отдела за клиенти отново. Също така е добра идея да поддържате запис на цялата си кореспонденция с отдела за обслужване на клиенти, в случай че трябва да се обърнете към него по-късно.

4. Анулирайте вашите автоматични плащания

Ако сте настроили автоматични плащания за вашето членство в Weight Watchers Canada, не забравяйте да ги анулирате. Можете да направите това, като влезете в акаунта си и отидете в секцията „Плащане“. Оттам можете да анулирате всички повтарящи се плащания.

5. Анулирайте членството си

След като поискате възстановяване на средства и анулирате автоматичните си плащания, можете да анулирате членството си. Можете да направите това, като влезете в акаунта си и отидете в секцията „Членство“. Оттам можете да изберете опцията „Отказ от членство“.

6. Потвърдете анулирането

След като анулирате членството си, не забравяйте да потвърдите анулирането си с отдела за обслужване на клиенти. Можете да направите това, като се обадите или изпратите имейл до отдела за клиенти отново. Това ще гарантира, че членството ви е анулирано и че няма да бъдете таксувани за бъдещи плащания.

Завършване

Прекратяването на вашето членство в Weight Watchers Canada е лесен процес. Просто не забравяйте да се свържете с отдела за обслужване на клиенти, да заявите възстановяване на сумата, да анулирате автоматичните си плащания и да потвърдите анулирането си. С тези стъпки ще можете да анулирате членството си и да получите парите си обратно.

ЧЗВ

  • Q: Как да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на Weight Watchers Canada?
    A: Можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на Weight Watchers Canada, като се обадите на 1-800-651-6000 или като изпратите имейл до [email protected].
  • Q: Колко време отнема възстановяването на сумата от Weight Watchers Canada?
    A: Обикновено са необходими до 10 работни дни за Weight Watchers Canada, за да обработят възстановяването.
  • Q: Мога ли да анулирам онлайн членството си в Weight Watchers Canada?
    A: Да, можете да анулирате членството си в Weight Watchers Canada онлайн, като влезете в акаунта си и отидете в секцията „Членство“.

Политика за възстановяване на средства

Weight Watchers Canada има щедра политика за възстановяване на средства за членове, които анулират членството си в рамките на първите 30 дни. Ако анулирате в рамките на този период от време, ще получите пълно възстановяване на вашите членски такси. След 30 дни може да имате право на частично възстановяване на сумата в зависимост от това каква част от членството си сте използвали.

Времева рамка Възстановяване
В рамките на 30 дни Пълно възстановяване
След 30 дни Частично възстановяване

За повече информация относно политиката за възстановяване на суми на Weight Watchers Canada, посетете техните уебсайт .

Всички ние имаме свои собствени истории за разказване и Episode Choose Your Story е чудесен начин да направите точно това. Но понякога може да искате да изтриете епизод от вашата история. Това може да се направи лесно, но е важно да разберете процеса, преди да започнете. За да ви помогнем, ние съставихме ръководство за как да изтриете историята на епизода .

Moneygram е популярна услуга за парични преводи и често се използва за изпращане на пари до семейството и приятелите. Но колко дълго Moneygram държи пари за получаване? Това е важен въпрос, който трябва да зададете, преди да изпратите пари, и ние имаме отговора. Вижте нашето ръководство за колко дълго moneygram държи пари за получаване да научиш повече.

Spotify е чудесен начин за споделяне на музика със семейството и приятелите. Но ако искате да премахнете някого от вашия акаунт в Spotify, това може да бъде малко сложно. За щастие сме съставили ръководство за как да премахнете някого от семейството на spotify да ти помогна. Това ръководство ще ви преведе през процеса стъпка по стъпка, за да можете лесно да премахнете някого от акаунта си.

Надяваме се, че това ръководство е било полезно за разбирането как да изтриете епизод от вашата история, колко дълго Moneygram държи пари за получаване и как да премахнете някого от вашия акаунт в Spotify. С тази информация можете да сте сигурни, че вашите истории, пари и музика са защитени и безопасни.

Споделете С Приятелите Си :