Как да отмените покупка на Amazon Prime Video

Дял:

Научете в няколко прости стъпки. Ще обясним процеса и ще предоставим полезни съвети, за да сме сигурни, че ще получите възстановяване на сумата.

Amazon Prime Video е чудесен начин за гледане на филми и телевизионни предавания онлайн. Но ако сте направили покупка, която вече не желаете, може би се чудите как да я отмените. В тази статия ще обясним процеса и ще предоставим полезни съвети, за да сте сигурни, че ще получите възстановяване.

Как да отмените покупка на Amazon Prime Video

Анулирането на покупка на Amazon Prime Video е лесно. Ето какво трябва да направите:

 • Влезте в акаунта си в Amazon.
 • Отидете на Вашата сметка страница.
 • Изберете Вашите първокласни покупки на видеоклипове .
 • Намерете покупката, която искате да отмените, и изберете Отказ от покупка .
 • Потвърдете анулирането.

След като анулирате покупката, трябва да получите възстановяване на сумата в рамките на 3-5 работни дни. Ако не получите възстановяване, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на Amazon.Съвети за анулиране на покупка на Amazon Prime Video

Ето няколко съвета, за да сте сигурни, че ще получите възстановяване на сумата, когато анулирате покупка на Amazon Prime Video:

Проверете правилата за възстановяване на средства

Преди да направите покупка, уверете се, че разбирате политиката на Amazon за възстановяване на средства. Някои покупки може да не отговарят на условията за възстановяване на средства, така че е важно да знаете в какво се захващате, преди да купите.

Отменете възможно най-скоро

Ако решите, че не искате покупка, отменете я възможно най-скоро. Amazon може да не възстанови сумата, ако чакате твърде дълго, за да анулирате.

Свържете се с отдела за обслужване на клиенти

Ако не получите възстановяване след отмяна на покупка, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на Amazon. Те може да са в състояние да ви помогнат да получите възстановяване на сумата.

често задавани въпроси

 • Q: Колко време отнема възстановяването на сумата след анулиране на покупка на Amazon Prime Video?
  A: Трябва да получите възстановяване в рамките на 3-5 работни дни.
 • Q: Какво ще стане, ако не получа възстановяване след анулиране на покупка на Amazon Prime Video?
  A: Ако не получите възстановяване, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на Amazon.
 • Q: Всички покупки на Amazon Prime Video отговарят ли на условията за възстановяване?
  A: Не, някои покупки може да не отговарят на условията за възстановяване. Проверете правилата за възстановяване на средства на Amazon, преди да направите покупка.

Заключение

Анулирането на покупка на Amazon Prime Video е лесно. Просто влезте в акаунта си, отидете на Вашата сметка страница, изберете Вашите първокласни покупки на видеоклипове , намерете покупката, която искате да отмените, и изберете Отказ от покупка . Трябва да получите възстановяване в рамките на 3-5 работни дни. Ако не получите възстановяване, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на Amazon.

За повече информация вижте Помощна страница на Amazon при анулиране на покупка на Prime Video и Правила за възстановяване на средства на Amazon .

Таблица

Действие Времева рамка
Отказ от покупка Веднага
Получаване на възстановяване 3-5 работни дни

В днешната дигитална ера е важно да знаете как да управлявате вашите цифрови акаунти и разговори. знаейки как да напусна facetime група , как да изтриете разговори в snapchat и за двете страни , и yelp плащане може да ви помогне да останете организирани и сигурни.

Напускането на група във Facetime е лесен процес. Всичко, което трябва да направите, е да отворите приложението Facetime, да изберете групата, която искате да напуснете, и след това да натиснете бутона „Напускане на групата“. Това ще ви премахне от групата и повече няма да получавате известия или съобщения от групата.

Изтриването на разговори в Snapchat е малко по-сложно. За да изтриете разговор от двете страни, първо трябва да отворите разговора и след това да докоснете бутона „Изтриване“. Това ще изтрие разговора и от двете страни, но няма да изтрие нито едно от съобщенията, които са били изпратени преди изтриването на разговора.

И накрая, изтриването на метод на плащане в Yelp е лесно. Всичко, което трябва да направите, е да отворите приложението Yelp, да изберете начина на плащане, който искате да изтриете, и след това да натиснете бутона „Изтриване“. Това ще премахне метода на плащане от вашия акаунт и повече няма да можете да го използвате, за да правите покупки.

Да знаете как да управлявате вашите цифрови акаунти и разговори е от съществено значение в днешната дигитална ера. Като разберете как да напуснете група във Facetime, да изтриете разговори в Snapchat и да изтриете методи на плащане в Yelp, можете да останете организирани и сигурни.

Споделете С Приятелите Си :