Редактиране на вашия Zillow профил: Ръководство стъпка по стъпка

Дял:

| Научете как да редактирате своя Zillow профил с това. Ще разгледаме как да актуализирате информацията в профила си, да добавяте снимки и др.

Искате ли да актуализирате своя профил в Zillow? Независимо дали сте агент по недвижими имоти, собственик на жилище или наемател, можете лесно да редактирате своя Zillow профил, за да отразява текущата ви информация. В това ръководство ще ви преведем през стъпките за редактиране на вашия профил в Zillow, от актуализиране на информацията за вашия профил до добавяне на снимки.

Актуализиране на информацията за вашия профил

Първата стъпка е да актуализирате информацията за вашия профил. За да направите това, влезте в акаунта си в Zillow и щракнете върху раздела „Моят профил“. Оттам можете да редактирате информацията за вашия профил, включително вашето име, информация за контакт и биография. Не забравяйте да щракнете върху „Запазване“, когато сте готови.

Добавяне на снимки към вашия профил

Добавянето на снимки към вашия профил в Zillow е чудесен начин да покажете работата си и да дадете на потенциалните клиенти по-добра представа за това кой сте. За да добавите снимки към вашия профил, щракнете върху раздела „Снимки“ и след това върху „Добавяне на снимки“. Можете да качите до 10 снимки, така че не забравяйте да изберете снимки, които най-добре представят вас и вашата работа.Управление на вашите отзиви

Вашият профил в Zillow включва също раздел за рецензии. Това е мястото, където клиентите могат да оставят отзиви за своя опит в работата с вас. За да управлявате отзивите си, щракнете върху раздела „Отзиви“ и след това върху „Управление на отзивите“. Оттам можете да отговаряте на рецензии, да изтривате рецензии и да маркирате неподходящи рецензии.

Добавяне на връзки към вашия профил

Можете също да добавите връзки към вашия профил в Zillow, като например връзки към вашия уебсайт или акаунти в социални медии. За да добавите връзки, щракнете върху раздела „Връзки“ и след това върху „Добавяне на връзки“. Можете да добавите до пет връзки, така че не забравяйте да изберете тези, които са най-подходящи за вашия бизнес.

Актуализиране на вашата наличност

Ако сте агент по недвижими имоти, можете също да актуализирате наличността си в профила си в Zillow. За да направите това, щракнете върху раздела „Наличност“ и след това върху „Редактиране на наличността“. Оттам можете да изберете дните и часовете, в които сте на разположение за срещи с клиенти.

Завършване

Редактирането на вашия профил в Zillow е чудесен начин да поддържате профила си актуален и да гарантирате, че потенциалните клиенти имат най-точната информация за вас. Само с няколко щраквания можете да актуализирате информацията за вашия профил, да добавяте снимки, да управлявате отзиви, да добавяте връзки и да актуализирате наличността си. Сега, след като знаете как да редактирате своя профил в Zillow, можете да се уверите, че вашият профил винаги е актуален.

ЧЗВ

 • Q: Как да актуализирам информацията в профила си?
  A: За да актуализирате информацията за вашия профил, влезте в акаунта си в Zillow и щракнете върху раздела „Моят профил“. Оттам можете да редактирате информацията за вашия профил, включително вашето име, информация за контакт и биография. Не забравяйте да щракнете върху „Запазване“, когато сте готови.
 • Q: Колко снимки мога да добавя към профила си?
  A: Можете да качите до 10 снимки във вашия Zillow профил. Не забравяйте да изберете снимки, които най-добре представят вас и вашата работа.
 • Q: Как да управлявам отзивите си?
  A: За да управлявате отзивите си, щракнете върху раздела „Отзиви“ и след това върху „Управление на отзивите“. Оттам можете да отговаряте на рецензии, да изтривате рецензии и да маркирате неподходящи рецензии.
 • Q: Колко връзки мога да добавя към моя профил?
  A: Можете да добавите до пет връзки към вашия Zillow профил. Не забравяйте да изберете тези, които са най-подходящи за вашия бизнес.
 • Q: Как да актуализирам наличността си?
  A: Ако сте агент по недвижими имоти, можете да актуализирате наличността си в профила си в Zillow. За да направите това, щракнете върху раздела „Наличност“ и след това върху „Редактиране на наличността“. Оттам можете да изберете дните и часовете, в които сте на разположение за срещи с клиенти.

Ресурси

За повече информация относно редактирането на вашия профил в Zillow вижте следните ресурси:

Таблица

Задача стъпки
Актуализиране на информацията в профила Влезте в акаунта си в Zillow и щракнете върху раздела „Моят профил“. Оттам можете да редактирате информацията за вашия профил, включително вашето име, информация за контакт и биография. Не забравяйте да щракнете върху „Запазване“, когато сте готови.
Добавяне на снимки Кликнете върху раздела „Снимки“ и след това върху „Добавяне на снимки“. Можете да качите до 10 снимки, така че не забравяйте да изберете снимки, които най-добре представят вас и вашата работа.
Управление на прегледи Кликнете върху раздела „Рецензии“ и след това върху „Управление на рецензии“. Оттам можете да отговаряте на рецензии, да изтривате рецензии и да маркирате неподходящи рецензии.
Добавяне на връзки Кликнете върху раздела „Връзки“ и след това върху „Добавяне на връзки“. Можете да добавите до пет връзки, така че не забравяйте да изберете тези, които са най-подходящи за вашия бизнес.
Актуализиране на наличността Ако сте агент по недвижими имоти, щракнете върху раздела „Наличност“ и след това върху „Редактиране на наличността“. Оттам можете да изберете дните и часовете, в които сте на разположение за срещи с клиенти.

Анулирането на предплатен акаунт в AT&T може да бъде трудна задача. За щастие има достъпни ръководства стъпка по стъпка, които да ви помогнат в процеса. Как да отмените предплатения AT&T е чудесен ресурс, за да започнете. Той предоставя подробни инструкции как да закриете акаунта си, включително как да се свържете с отдела за обслужване на клиенти и каква информация трябва да предоставите. Освен това, той обхваща теми като как да прехвърлите баланса си в друга сметка и как да получите възстановяване на средства за неизползвани услуги.

Ако имате няколко реда във вашия предплатен акаунт в AT&T, може да искате да изтриете един от тях. Изтриване на акаунт от втора линия е ясен процес. Можете да го направите онлайн или като се обадите на отдела за обслужване на клиенти. Ще трябва да предоставите информацията за вашия акаунт и линията, която искате да изтриете. След като линията бъде изтрита, вече няма да можете да я използвате.

Ако имате акаунт в CBS All Access, може да искате да го изтриете. Изтриване на вашия акаунт в CBS All Access лесно е. Можете да го направите онлайн или като се обадите на отдела за обслужване на клиенти. Ще трябва да предоставите информацията за вашия акаунт и линията, която искате да изтриете. След като акаунтът бъде изтрит, вече няма да имате достъп до него.

Анулирането на предплатен акаунт в AT&T, изтриването на акаунт от втора линия и изтриването на акаунт в CBS All Access са сравнително прости процеси. С помощта на ръководства стъпка по стъпка можете лесно да изпълните тези задачи. Не забравяйте да прочетете внимателно инструкциите и да ги следвате стриктно, за да сте сигурни, че вашият акаунт е анулиран или изтрит правилно.

Споделете С Приятелите Си :