PayPal изтрива ли неактивни акаунти?

Дял:

?

PayPal е една от най-популярните услуги за онлайн разплащания, използвана от милиони хора по света. Но какво се случва, ако не използвате акаунта си в PayPal за дълъг период от време??

Какво е неактивен акаунт?

Неактивен акаунт е този, който не е бил използван за определен период от време. PayPal определя неактивен акаунт като такъв, който не е имал никаква активност от поне 12 месеца. Това включва влизане, извършване на плащания или получаване на плащания.

PayPal изтрива ли неактивни акаунти?

Да, PayPal изтрива неактивни акаунти. Ако акаунтът ви е бил неактивен в продължение на 12 месеца или повече, PayPal ще ви изпрати имейл, за да ви напомни да влезете. Ако не влезете в рамките на 180 дни след получаване на имейла, PayPal ще затвори акаунта ви и всяко оставащо салдо ще да ви бъдат възстановени.Какво се случва с моите средства?

Ако акаунтът ви бъде затворен поради неактивност, остатъчното салдо ще ви бъде възстановено. PayPal ще изпрати възстановяването на същия метод на плащане, който сте използвали за извършване на първоначалното плащане. Ако този начин на плащане вече не е наличен, PayPal ще ви изпрати чек.

Мога ли да активирам отново акаунта си?

Да, можете да активирате отново акаунта си, ако е бил затворен поради неактивност. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в акаунта си и да започнете да го използвате отново. Ще имате достъп до всички средства, които са ви били възстановени.

Какво ще стане, ако не искам да активирам повторно акаунта си?

Ако не искате да активирате отново акаунта си, можете просто да игнорирате имейла от PayPal. Вашият акаунт ще бъде закрит и всички остатъци ще ви бъдат възстановени.

често задавани въпроси

 • Q: Колко дълго PayPal поддържа неактивни акаунти?
  A: PayPal определя неактивен акаунт като такъв, който не е имал никаква активност от поне 12 месеца.
 • Q: ?
  A: Да, PayPal изтрива неактивни акаунти. Ако акаунтът ви е бил неактивен в продължение на 12 месеца или повече, PayPal ще ви изпрати имейл, за да ви напомни да влезете. Ако не влезете в рамките на 180 дни след получаване на имейла, PayPal ще затвори акаунта ви и всяко оставащо салдо ще да ви бъдат възстановени.
 • Q: Какво се случва с моите средства, ако акаунтът ми бъде закрит поради неактивност?
  A: Ако акаунтът ви бъде затворен поради неактивност, остатъчното салдо ще ви бъде възстановено. PayPal ще изпрати възстановяването на същия метод на плащане, който сте използвали за извършване на първоначалното плащане. Ако този начин на плащане вече не е наличен, PayPal ще ви изпрати чек.
 • Q: Мога ли да активирам отново акаунта си, ако е бил затворен поради неактивност?
  A: Да, можете да активирате отново акаунта си, ако е бил затворен поради неактивност. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в акаунта си и да започнете да го използвате отново. Ще имате достъп до всички средства, които са ви били възстановени.

Заключение

PayPal изтрива неактивни акаунти. Ако акаунтът ви е бил неактивен в продължение на 12 месеца или повече, PayPal ще ви изпрати имейл, за да ви напомни да влезете. Ако не влезете в рамките на 180 дни след получаване на имейла, PayPal ще затвори акаунта ви и всяко оставащо салдо ще да ви бъдат възстановени. Можете да активирате отново акаунта си, ако е бил затворен поради неактивност, или можете просто да игнорирате имейла и акаунтът ви ще бъде закрит, а остатъчното салдо ще ви бъде възстановено.

За повече информация относно политиката на PayPal относно неактивните акаунти, моля, посетете Потребителско споразумение на PayPal или Страница с ЧЗВ на PayPal .

В днешната дигитална ера е важно да знаете как да управлявате вашите онлайн акаунти. Независимо дали искате да изтриете акаунт в Moviestarplanet, да нулирате плочка или да изтриете профил в Pokemon Y, важно е да знаете как да изпълнявате тези задачи. Как да изтриете акаунт в Moviestarplanet е чудесно място да започнете, ако искате да изтриете акаунта си. Това ръководство ще ви преведе през стъпките за изтриване на вашия акаунт, както и ще ви предостави полезни съвети и трикове. Нулиране на вашата плочка е друга важна задача, която може да се наложи да свършите. Това ръководство ще предостави инструкции стъпка по стъпка как да нулирате вашата плочка, както и полезни съвети и трикове. И накрая, ако искате да изтриете профил в Pokemon Y, Как да изтрия Pokemon Y профил е чудесно място да започнете. Това ръководство ще предостави инструкции стъпка по стъпка как да изтриете профил, както и ще предостави полезни съвети и трикове. Да знаете как да управлявате вашите онлайн акаунти е важна част от това да останете в безопасност и сигурност в дигиталната ера.

Споделете С Приятелите Си :