Промяна на вашия Nintendo Network ID

Дял:

|

Ако имате Nintendo Network ID, можете да го използвате за достъп до различни услуги на вашата семейна система Nintendo Switch, Wii U или Nintendo 3DS. Можете също да го използвате за достъп до Nintendo eShop, където можете да купувате и изтегляте игри.

В тази статия ще обясним как да промените вашия Nintendo Network ID. Също така ще предоставим някои съвети как да актуализирате вашата информация за Nintendo Network ID.

Как да промените вашия Nintendo Network ID

За да промените вашия Nintendo Network ID, ще трябва да влезете във вашия Nintendo акаунт. След като влезете, можете да изберете Информация за потребителя и след това изберете Настройки на Nintendo Network ID .Оттам ще можете да промените вашия Nintendo Network ID. Можете също така да актуализирате информацията за своя Nintendo Network ID, като профилна снимка, псевдоним и имейл адрес.

Съвети за актуализиране на вашата информация за Nintendo Network ID

Когато актуализирате вашата информация за Nintendo Network ID, е важно да се уверите, че информацията е точна. Това ще ви помогне да сте сигурни, че имате достъп до всички услуги, свързани с вашия Nintendo Network ID.

Също така е важно да се уверите, че профилната ви снимка е подходяща. Това ще помогне да се гарантира, че вашият Nintendo Network ID не се използва за неподходящи цели.

Какво да направите, ако забравите вашия Nintendo Network ID

Ако забравите вашия Nintendo Network ID, можете да използвате Забравихте вашия Nintendo Network ID? функция, за да го извлечете. Ще трябва да въведете имейл адреса на акаунта си в Nintendo и след това да следвате инструкциите на екрана.

Какво да направите, ако забравите вашата парола за Nintendo Network ID

Ако забравите вашата парола за Nintendo Network ID, можете да използвате Забравена парола? функция за нулиране. Ще трябва да въведете вашия Nintendo Network ID и след това да следвате инструкциите на екрана.

Заключение

Промяната на вашия Nintendo Network ID е лесна. Всичко, което трябва да направите, е да влезете във вашия Nintendo акаунт и след това да изберете Информация за потребителя раздел. Оттам можете да изберете Настройки на Nintendo Network ID и след това променете вашия Nintendo Network ID. Можете също така да актуализирате информацията за своя Nintendo Network ID, като профилна снимка, псевдоним и имейл адрес.

Ако забравите вашето Nintendo Network ID или парола, можете да използвате Забравихте вашия Nintendo Network ID? или Забравена парола? функции, за да ги извлечете или нулирате.

За повече информация, моля посетете Уебсайт за поддръжка на Nintendo .

ЧЗВ

  • Q: Как да променя своя Nintendo Network ID? A: За да промените вашия Nintendo Network ID, ще трябва да влезете във вашия Nintendo акаунт. След като влезете, можете да изберете Информация за потребителя и след това изберете Настройки на Nintendo Network ID .
  • Q: Какво да направя, ако забравя своя Nintendo Network ID? A: Ако забравите вашия Nintendo Network ID, можете да използвате Забравихте вашия Nintendo Network ID? функция, за да го извлечете. Ще трябва да въведете имейл адреса на акаунта си в Nintendo и след това да следвате инструкциите на екрана.
  • Q: Какво да направя, ако забравя паролата си за Nintendo Network ID? A: Ако забравите вашата парола за Nintendo Network ID, можете да използвате Забравена парола? функция за нулиране. Ще трябва да въведете вашия Nintendo Network ID и след това да следвате инструкциите на екрана.

Съдържание

Раздел Описание
Как да промените вашия Nintendo Network ID Обяснява как да промените вашия Nintendo Network ID.
Съвети за актуализиране на вашата информация за Nintendo Network ID Предоставя съвети как да актуализирате вашата информация за Nintendo Network ID.
Какво да направите, ако забравите вашия Nintendo Network ID Обяснява какво да направите, ако забравите вашия Nintendo Network ID.
Какво да направите, ако забравите вашата парола за Nintendo Network ID Обяснява какво да направите, ако забравите вашата парола за Nintendo Network ID.
Заключение Предоставя резюме на статията.
ЧЗВ Дава отговори на често задавани въпроси.

В днешния дигитален свят е важно да знаете как да управлявате вашите онлайн акаунти и плащания. Независимо дали искате да изтриете приятел в Trivia Crack, да отмените автоматично плащане в USAA или да премахнете снимка от Outlook, важно е да знаете как да изпълнявате тези задачи правилно. Как да изтриете приятели в Trivia Crack е чудесно място да започнете, ако искате да премахнете някого от списъка си с приятели. Процесът е лесен и ясен и можете да сте сигурни, че лицето, което изтривате, няма да може да се свърже с вас отново. USAA спира автоматично плащане е друг чудесен ресурс, ако искате да анулирате автоматично плащане. USAA предоставя инструкции стъпка по стъпка как да анулирате автоматично плащане, така че да сте сигурни, че плащането ви няма да бъде обработено отново. И накрая, ако търсите премахнете снимка от Outlook , ще трябва да предприемете няколко стъпки. Първо ще трябва да отворите приложението Outlook и да отидете до снимката, която искате да изтриете. След като намерите снимката, можете да щракнете с десния бутон върху нея и да изберете опцията за изтриване. Това ще премахне снимката от вашия акаунт в Outlook.

Като цяло е важно да знаете как да управлявате вашите онлайн акаунти и плащания. Следвайки стъпките, описани в тази статия, можете лесно да изтриете приятел в Trivia Crack, да отмените автоматично плащане в USAA и да премахнете снимка от Outlook. С тези съвети можете да сте сигурни, че вашите онлайн акаунти и плащания са сигурни и актуални.

Споделете С Приятелите Си :