Можете ли да имате две устройства в приложението Fitbit?

Дял:

?

Приложението Fitbit е чудесен начин да следите напредъка си във фитнеса и да останете мотивирани. Но какво ще стане, ако имате две устройства Fitbit? Можете ли да свържете и двете към едно и също приложение? Отговорът е да, можете да имате две устройства в приложението Fitbit.

Как да свържете две устройства към приложението Fitbit

Първата стъпка е да изтеглите приложението Fitbit на вашия телефон или таблет. След като инсталирате приложението, можете да свържете първото си устройство, като следвате инструкциите на екрана. След като първото ви устройство е свързано, можете да добавите второ устройство, като докоснете иконата „+“ в горния десен ъгъл на приложението.

След това ще бъдете подканени да въведете серийния номер на второто си устройство. След като въведете серийния номер, ще можете да свържете второто си устройство към приложението.Как да управлявате две устройства в приложението Fitbit

След като имате две устройства, свързани с приложението, можете да ги управлявате, като докоснете раздела „Устройства“ в приложението. Тук можете да видите данните от двете устройства и да превключвате между тях. Можете също да синхронизирате данни между двете устройства, като докоснете бутона „Синхронизиране сега“.

Как да превключвате между устройства в приложението Fitbit

Ако искате да превключвате между устройства в приложението Fitbit, можете да го направите, като докоснете раздела „Устройства“ и след това докоснете устройството, към което искате да превключите. Можете също да превключвате между устройства, като докоснете бутона „Превключване на устройство“ в горния десен ъгъл на приложението.

Как да синхронизирате данни между устройства в приложението Fitbit

Ако искате да синхронизирате данни между две устройства в приложението Fitbit, можете да го направите, като докоснете бутона „Синхронизиране сега“ в раздела „Устройства“. Това ще синхронизира данните от двете устройства и ще се увери, че напредъкът ви е актуален.

ЧЗВ

 • Q: Мога ли да имам две устройства в приложението Fitbit?
  A: Да, можете да имате две устройства в приложението Fitbit.
 • Q: Как да свържа две устройства към приложението Fitbit?
  A: Можете да свържете две устройства към приложението Fitbit, като изтеглите приложението и въведете серийния номер на второто си устройство.
 • Q: Как да превключвам между устройства в приложението Fitbit?
  A: Можете да превключвате между устройства в приложението Fitbit, като докоснете раздела „Устройства“ и след това докоснете устройството, към което искате да превключите.
 • Q: Как да синхронизирам данни между устройства в приложението Fitbit?
  A: Можете да синхронизирате данни между устройства в приложението Fitbit, като докоснете бутона „Синхронизиране сега“ в раздела „Устройства“.

Заключение

Приложението Fitbit е чудесен начин да следите напредъка си във фитнеса и да останете мотивирани. Можете да имате две устройства, свързани с приложението, и да ги управлявате, като превключвате между тях и синхронизирате данни. С приложението Fitbit можете да останете на върха на вашите фитнес цели и да останете мотивирани.

За повече информация относно приложението Fitbit вижте Помощен център на Fitbit и на Страница за поддръжка на Fitbit . Можете също така да намерите повече информация за Блог на Fitbit .

Ако сте потребител на Mac, може би се чудите как да изтриете потребителски акаунт на вашия Mac терминал. За щастие, това е сравнително прост процес. За да започнете, ще трябва да отворите терминала и да въведете командата за изтриване на потребителския акаунт. След като направите това, потребителският акаунт ще бъде премахнат от вашия Mac. За да сте сигурни, че процесът е завършен, трябва също да изтриете всички свързани файлове и папки. терминал изтриване на потребителски акаунт mac е чудесен ресурс, който да ви помогне с този процес.

Ако наскоро сте поръчали бисквитка за безсъние, но сте променили решението си, може би се чудите как да анулирате поръчката си. За щастие, това е сравнително прост процес. За да започнете, ще трябва да се свържете директно с компанията и да й предоставите информацията за вашата поръчка. След като направите това, те ще могат да анулират поръчката ви и да ви върнат сумата. как да отмените поръчката на бисквитка insomnia е чудесен ресурс, който да ви помогне с този процес.

Ако наскоро сте закупили абонамент за TruthFinder, но сте променили решението си, може би се чудите как да получите възстановяване. За щастие, това е сравнително прост процес. За да започнете, ще трябва да се свържете директно с компанията и да й предоставите информацията за вашата поръчка. След като направите това, те ще могат да ви върнат сумата. възстановяване на средства за търсене на истина е чудесен ресурс, който да ви помогне с този процес.

Споделете С Приятелите Си :